FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Names Names and More Names
Quiz about Names Names and More Names

Names, Names and More Names! Trivia Quiz


Hey guys! Check out your knowledge on some characters from TV shows. Enjoy!

A multiple-choice quiz by Lpez. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. TV for Kids
  8. »
  9. Assorted TV Trivia for Kids

Author
Lpez
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
357,683
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
867
Last 3 plays: Guest 57 (10/10), loriannie (2/10), triviabore (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the character on the show "Zoey 101" who is constantly inventing stuff? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of SpongeBob's loyal, pink friend? Hint


Question 3 of 10
3. On the show "Drake and Josh", what is Drake's and Megan's last name? Hint


Question 4 of 10
4. What are the names of the twins who lived in a hotel and then in a ship? Hint


Question 5 of 10
5. Timmy Turner is the 10-year-old boy from "The Fairly OddParents", but what are the names of his magical fairies? Hint


Question 6 of 10
6. What are the names of the four main characters in "Big Time Rush"? Hint


Question 7 of 10
7. In "Austin & Ally", the main characters are called Austin and Ally, but what are the names of the best friends of these two? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of Dora the Explorer's monkey friend? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of a Disney "suburban daredevil"? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of a purple-green dinosaur "from our imagination"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 14 2024 : Guest 57: 10/10
Apr 02 2024 : loriannie: 2/10
Mar 20 2024 : triviabore: 5/10
Mar 17 2024 : Guest 73: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the character on the show "Zoey 101" who is constantly inventing stuff?

Answer: Quinn

She calls her inventions "quinnventions". Her character is played by Erin Sanders, who has also appeared on Nickelodeon's show "Big Time Rush".
2. What is the name of SpongeBob's loyal, pink friend?

Answer: Patrick

Patrick Star is a starfish, who is certainly lazy. Once, he even won an award "For Doing Absolutely Nothing Longer Than Anyone Else"!
3. On the show "Drake and Josh", what is Drake's and Megan's last name?

Answer: Parker

Drake Bell played the character of Drake Parker, with Josh Peck, who played Josh Nichols. Megan Parker was played by Miranda Cosgrove. Dan Schneider is the creator of the show.
4. What are the names of the twins who lived in a hotel and then in a ship?

Answer: Zack and Cody

Dylan and Cole Sprouse played Zack and Cody from 2005 to 2008 in "The Suite Life of Zack & Cody" and again from 2008 to 2011 in "The Suite Life on Deck". They also played Tom and Eddie in the movie "The Prince and the Pauper".
If more than one answer sounds related to Disney, that is because Miley and Jackson are from "Hannah Montana" and Teddy and Gabe are from "Good Luck, Charlie".
5. Timmy Turner is the 10-year-old boy from "The Fairly OddParents", but what are the names of his magical fairies?

Answer: Cosmo and Wanda

Cosmo and Wanda are his godparents. In episode "Fairly OddBaby", Timmy notices how much they want a child of their own, so he wishes for them to have a baby. Cosmo soon gives birth to Poof (yes, in Fairy World the male gives birth), a cute baby. Chester and AJ are Timmy's best friends.
6. What are the names of the four main characters in "Big Time Rush"?

Answer: Kendall, James, Carlos and Logan

"Big Time Rush" premiered in 2009, on Nickelodeon, starring Kendall Schmidt as Kendall Knight, James Maslow as James Diamond, Carlos Pena as Carlos Garcia and Logan Henderson as Logan Mitchell.
7. In "Austin & Ally", the main characters are called Austin and Ally, but what are the names of the best friends of these two?

Answer: Dez and Trish

"Austin & Ally" is a Disney Channel series premiered in late 2011, starring Ross Lynch as Austin Moon, Laura Marano as Ally Dawson, Callum Worthy as Dez and Raini Rodriguez as Trish.
Oliver and Lilly are the two best friends of Miley Stewart, from "Hannah Montana".
8. What is the name of Dora the Explorer's monkey friend?

Answer: Boots

"Dora the Explorer" started running in 2000, and is about a bilingual girl and her many adventures.
9. What is the name of a Disney "suburban daredevil"?

Answer: Kick

"Kick Buttowski: Suburban Daredevil" ran from 2010 to 2012, when it aired its final episodes. Kick, whose real name is Clarence, is voiced by Charlie Schlatter. The show was created by Sandro Corsaro.
10. What is the name of a purple-green dinosaur "from our imagination"?

Answer: Barney

Or at least that is what the theme song for the show says: "Barney is a dinosaur from our imagination, and when he comes it's what we call a dinosaur sensation".
Source: Author Lpez

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us