FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Stand
Quiz about The Stand

The Stand Trivia Quiz


You can stand on your own two feet. You can take a stand. You can stand up to someone. Or, you can visit one of these stands!

A multiple-choice quiz by beergirllaura. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. General Topics for Kids
  8. »
  9. Out and About

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
356,143
Updated
Mar 16 22
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
1847
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 12 (10/10), violinsoldier (10/10), Guest 172 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. There is a stand nearby, I think,
That sells a beverage in yellow or pink.
On really hot days,
It certainly pays,
To buy which kind of refreshing drink?
Hint


Question 2 of 10
2. There is a stand where I like to shop,
They sell foods that are hard to top!
With apples and berries,
And sometimes cherries!
Which stand is this - where should I stop?
Hint


Question 3 of 10
3. I go to a stand that's open late,
They carry something that is great!
To read today,
Without delay,
What stand always keeps me up to date?
Hint


Question 4 of 10
4. Across the street, on the other side,
Is a stand that my family has often tried,
When we go out,
On a certain route,
What stand do we go to, to find a ride?
Hint


Question 5 of 10
5. We're going to see a baseball game,
So we need a snack with sporting fame!
We will each order one,
With the works on a bun.
What stand is this? Do you know the name?
Hint


Question 6 of 10
6. For a Mexican treat, I'm in the mood,
Something spicy, with an attitude!
In a hard or soft shell,
With a filling that's swell!
Do you know which stand sells this food?
Hint


Question 7 of 10
7. We're going to see a movie tonight,
And I know which treat will be just right!
Served buttered and hot,
It will hit the spot!
What stand sells this very tasty delight?
Hint


Question 8 of 10
8. My dad often walks in the snow,
When off to work he must go.
So he goes to a stand,
Which is always manned.
What kind of service is that? Do you know?
Hint


Question 9 of 10
9. A creamy cold snack can be a nice treat,
With lots of tasty flavors to eat.
No ice cream for me,
So what might it be?
Which snack stand is this, which just can't be beat?
Hint


Question 10 of 10
10. When my mom needs a hot drink, off we go,
The lady at the stand makes it just so.
Plus hot chocolate for me,
Which is usually free!
But what kind of stand is this? Do you know?
Hint





Most Recent Scores
Feb 02 2024 : Guest 12: 10/10
Feb 01 2024 : violinsoldier: 10/10
Jan 30 2024 : Guest 172: 10/10
Jan 27 2024 : Guest 31: 8/10
Jan 26 2024 : Devmac: 8/10
Jan 25 2024 : bigwoo: 9/10
Jan 18 2024 : Guest 73: 10/10
Jan 03 2024 : chianti59: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. There is a stand nearby, I think, That sells a beverage in yellow or pink. On really hot days, It certainly pays, To buy which kind of refreshing drink?

Answer: lemonade

During hot summer days, many children in North America put up lemonade stands to make a bit of pocket money. A lemonade stand can be a simple table holding a pitcher of lemonade and plastic cups, with a sign advertising the cost of each cup. Or it can be a specially built stand, made out of wood. County fairs, festivals and amusement parks often have large lemonade stands.
Lemonade can be made with lemon juice, water and sugar. Pink lemonade is made the same way, but a red color is added, usually a fruit juice or liquid food dye.
2. There is a stand where I like to shop, They sell foods that are hard to top! With apples and berries, And sometimes cherries! Which stand is this - where should I stop?

Answer: fruit

Most fruit stands sell apples, cherries, berries, pears, rhubarb, melons and other fruits that are grown in certain areas. In the United States, many farmers sell their produce at a roadside stand on their farm, and also at a stand in town. They also sometimes sell vegetables, such as corn, beets, beans and carrots.
3. I go to a stand that's open late, They carry something that is great! To read today, Without delay, What stand always keeps me up to date?

Answer: newsstand

News stands sell local newspapers, and newspapers from other cities. They also often sell magazines, snacks, drinks and candy. In larger cities in the United States, they are usually found on busy street corners, or near bus or train stations. The person selling the newspapers is called a newsagent or vendor.
4. Across the street, on the other side, Is a stand that my family has often tried, When we go out, On a certain route, What stand do we go to, to find a ride?

Answer: bus

Bus stands (or stops) usually have a sign telling the stop's number and the route number. A bus stop can be out in the open, with just a sign. Or, it may have a bench, or a small shelter to protect waiting people from bad weather. Most American cities have regular bus services, and there are bus routes that also go between some cities.
5. We're going to see a baseball game, So we need a snack with sporting fame! We will each order one, With the works on a bun. What stand is this? Do you know the name?

Answer: hot dog

Hot dog stands can be found at baseball parks, street corners, subway entrances and amusement parks. One type of hot dog stand is a hot dog wagon. The wagon is on wheels, and can be moved from place to place. Hot dogs are also sometimes called frankfurters, wieners or tube steaks.
6. For a Mexican treat, I'm in the mood, Something spicy, with an attitude! In a hard or soft shell, With a filling that's swell! Do you know which stand sells this food?

Answer: taco

Taco stands often sell other foods, such as nachos, which are tortilla chips covered with cheese, and burritos, which are filled with meat and beans, and rolled or folded. In the United States, tacos can be made with a corn or flour tortilla, which is a kind of flatbread.

The tortilla can be deep fried and then shaped into a 'U' form and filled, or warmed, but left soft, then filled and folded in half.
7. We're going to see a movie tonight, And I know which treat will be just right! Served buttered and hot, It will hit the spot! What stand sells this very tasty delight?

Answer: popcorn

Popcorn is sold in a lot of different places. You might find a popcorn stand at a movie theater, a ball game, a circus or a zoo. The popcorn can be plain, salted, buttered or flavored. There are also popcorn stands which sell caramel corn, which is sometimes called candy corn.
8. My dad often walks in the snow, When off to work he must go. So he goes to a stand, Which is always manned. What kind of service is that? Do you know?

Answer: shoe shine

A shoe shine stand is often placed where businessmen, and women, might be found. In train stations, airports and outside - or inside - office buildings, shoe shine stands provide a way for people to clean snow, mud or dust off of their shoes. Some very successful people were shoe shiners once, including Malcolm X, Alejandro Toledo and Sammy Sosa.
9. A creamy cold snack can be a nice treat, With lots of tasty flavors to eat. No ice cream for me, So what might it be? Which snack stand is this, which just can't be beat?

Answer: frozen yogurt

Frozen yogurt stands offer an assortment of flavors and styles. Frozen yogurt can be fat-free or regular, and served in a cup, bowl or cone. The stands are very popular during the summer, and can be found on street corners, at fairs and even at ice cream socials.
10. When my mom needs a hot drink, off we go, The lady at the stand makes it just so. Plus hot chocolate for me, Which is usually free! But what kind of stand is this? Do you know?

Answer: coffee

Coffee stands often serve more than just coffee. They can also sell hot tea, iced tea, hot chocolate, juice, soda pop and bottled water. Some stands also serve muffins, doughnuts and other snacks. In addition to regular coffee, iced coffee, cappuccino, espresso or lattes might also be available.
Source: Author beergirllaura

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Please Stand up:

These quizzes all related to a Stand of some sort. Have a seat and enjoy!

  1. Stand By Me Easier
  2. The Stand Average
  3. Stand-Up To TV Average
  4. Please Stand Up Average
  5. The Stand-In Average
  6. The Stand Very Easy

2/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us