FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about What on Earth am I
Quiz about What on Earth am I

What on Earth am I? Trivia Quiz


A simple question: What am I?

A multiple-choice quiz by chazomalfungus. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Topics for Kids

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
96,306
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
14067
Last 3 plays: Guest 131 (8/10), Guest 23 (9/10), cms4613 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'What am I? I have arms and legs but can't walk.' Hint


Question 2 of 10
2. 'I kill men, destroy buildings and drain water. You can't see or feel me. What am I?' Hint


Question 3 of 10
3. 'I am European currency. What am I?' Hint


Question 4 of 10
4. 'I am shelter from rain, I can be big or small, and I am cold and damp. What am I?' Hint


Question 5 of 10
5. 'I am referred to as man's best friend. What am I?' Hint


Question 6 of 10
6. 'I hide small and large creatures from view when they live in me. I am a drink. What am I?' Hint


Question 7 of 10
7. 'I am round and contain music. I have a hole in the middle. What am I?' Hint


Question 8 of 10
8. 'I am a hero and have a big letter on my chest. Who am I?' Hint


Question 9 of 10
9. 'You need me to live. I am a solid. What am I?' Hint


Question 10 of 10
10. 'I am the river that flows through Paris. What am I?' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 23 2024 : Guest 131: 8/10
Jul 20 2024 : Guest 23: 9/10
Jul 07 2024 : cms4613: 9/10
Jul 03 2024 : Kat1982: 7/10
Jun 26 2024 : Guest 73: 10/10
Jun 17 2024 : LizzyAllen3420: 10/10
Jun 09 2024 : sarahpplayer: 10/10
May 30 2024 : jmac5cicada: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'What am I? I have arms and legs but can't walk.'

Answer: a chair

I hope you all got that right. I like riddles.
2. 'I kill men, destroy buildings and drain water. You can't see or feel me. What am I?'

Answer: time

I got this from 'The Lord Of The Rings.'
3. 'I am European currency. What am I?'

Answer: Euro

Only a few countries in Europe don't have Euros. This includes England.
4. 'I am shelter from rain, I can be big or small, and I am cold and damp. What am I?'

Answer: a cave

Long ago, people lived in caves, and passed the time by making paintings on the walls. I bet you don't paint on your walls!
5. 'I am referred to as man's best friend. What am I?'

Answer: a dog

Do you have a dog?
6. 'I hide small and large creatures from view when they live in me. I am a drink. What am I?'

Answer: water

If you go diving you can see fish.
7. 'I am round and contain music. I have a hole in the middle. What am I?'

Answer: a C.D.

The world would be very dull if there was no music. It is used everywhere.
8. 'I am a hero and have a big letter on my chest. Who am I?'

Answer: Superman

9. 'You need me to live. I am a solid. What am I?'

Answer: Food

You also need drink (liquid) and air (gas) to live.
10. 'I am the river that flows through Paris. What am I?'

Answer: The Seine

I hope you enjoyed my quiz.
Source: Author chazomalfungus

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us