FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Are You Young or Old
Quiz about Are You Young or Old

Are You Young or Old? Trivia Quiz


Test your age with these 10 questions. Only a young person should know the answers to the odd numbers, only an old person the even numbers.

A multiple-choice quiz by Islingtonian. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Qn Tough C

Author
Islingtonian
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
87,642
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
4353
Last 3 plays: Guest 23 (9/10), Guest 216 (6/10), Guest 5 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. Young Question. Which of the following is not a Backstreet Boy? Hint


Question 2 of 10
2. Old question. Which of the following was not a member of Genesis? Hint


Question 3 of 10
3. Young question. Which of the following is not a key plot item in the film "American Pie"? Hint


Question 4 of 10
4. Old Question. Which of the following is not a key plot item in "One Flew Over the Cuckoo's Nest"? Hint


Question 5 of 10
5. Young question. In "Buffy the Vampire Slayer", what is Xander's surname? Hint


Question 6 of 10
6. Old question. In "The Bionic Woman", what was Jamie's surname? Hint


Question 7 of 10
7. Young question. What is the name of Britney Spears's brother? Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of Jimmy Carter's brother? Hint


Question 9 of 10
9. Young question. Which of these is a famous skateboarder? Hint


Question 10 of 10
10. Old question. Which of the following is a famous brand of stairlift? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 05 2024 : Guest 23: 9/10
Jun 29 2024 : Guest 216: 6/10
Jun 27 2024 : Guest 5: 3/10
Jun 13 2024 : Guest 194: 6/10
May 30 2024 : Guest 4: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Young Question. Which of the following is not a Backstreet Boy?

Answer: Mark Feehily

Mark Feehily is a member of Westlife, who are I'm sure every bit as talented as the Backstreet Boys. And I mean that.
2. Old question. Which of the following was not a member of Genesis?

Answer: David Gilmour

David Gilmour was one of the guitarists from Pink Floyd, a band much loved among the over-thirties.
3. Young question. Which of the following is not a key plot item in the film "American Pie"?

Answer: Squirrel

The Scotch whisky is in one of the "Stifler's Mom" scenes. I'm not saying where the flute and pie feature as this is a family site.
4. Old Question. Which of the following is not a key plot item in "One Flew Over the Cuckoo's Nest"?

Answer: Tin of Sardines

Watering Station - thrown through the window by the Chief to escape. Television - centre of the big argument about watching the World Series. Chewing Gum - passed to the Chief when McMurphy discovers the latter can speak. I don't think the patients would have been allowed a tin of sardines.
5. Young question. In "Buffy the Vampire Slayer", what is Xander's surname?

Answer: Harris

Played by Nicholas Brendon. I strangely like "Buffy the Vampire Slayer", but sadly that does not make me young.
6. Old question. In "The Bionic Woman", what was Jamie's surname?

Answer: Sommers

Jamie Sommers was injured in a parachute accident, and had most of her body replaced with high-tech equipment, leading to all sorts of adventures. I believe she married "The Bionic Man" in the TV movie "Bionic Ever After", which I have yet to enjoy.
7. Young question. What is the name of Britney Spears's brother?

Answer: Bryan

I have no "Interesting Information" to add about Britney Spears's brother. If such a thing exists, please let me know.
8. What was the name of Jimmy Carter's brother?

Answer: Billy

Billy was something of an embarassment to his presidential brother, what with the beer drinking and dealing with Libyans. "Billy Beer" is named after him.
9. Young question. Which of these is a famous skateboarder?

Answer: Tony Hawk

There's a series of video games named after him, which I can't quite see the point of. Why not just buy a skateboard?
10. Old question. Which of the following is a famous brand of stairlift?

Answer: Stannah

So how did you do? If you answered more odds than evens, you're young. If you answered more evens than odds, you're conclusively, scientifically, old. If you deliberately answered the evens wrong to make yourself look younger, you're sad. Who do you think you're fooling?
Source: Author Islingtonian

This quiz was reviewed by FunTrivia editor thejazzkickazz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us