FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about General Knowledge
Quiz about General Knowledge

General Knowledge Trivia Quiz


This is just a general quiz of what you may or may not know.

A multiple-choice quiz by duffman88. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Qn Tough C

Author
duffman88
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
116,103
Updated
Nov 19 23
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
5788
Last 3 plays: Guest 90 (5/10), GJBGJB (6/10), mazza47 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Where is the Sea of Tranquility? Hint


Question 2 of 10
2. Who was the drummer of the Beatles? Hint


Question 3 of 10
3. How many outs are in an inning of baseball? Hint


Question 4 of 10
4. What does Kansas mean in the language of the Sioux Indians? Hint


Question 5 of 10
5. Where does Freddy on Scooby Doo live? Hint


Question 6 of 10
6. On the TV show ED, who does Ed like? Hint


Question 7 of 10
7. What year did the NFL begin? Hint


Question 8 of 10
8. How long is one AU or Astronomical Unit? Hint


Question 9 of 10
9. Who was Lincoln's Secretary of State? Hint


Question 10 of 10
10. What or who is Encke? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 18 2024 : Guest 90: 5/10
Jul 16 2024 : GJBGJB: 6/10
Jul 15 2024 : mazza47: 10/10
Jul 08 2024 : Guest 184: 6/10
Jul 05 2024 : WhiskeyZulu: 8/10
Jun 29 2024 : imustac: 9/10
Jun 29 2024 : Guest 216: 5/10
Jun 28 2024 : boombaby: 10/10
Jun 27 2024 : Guest 5: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where is the Sea of Tranquility?

Answer: The Moon

The Sea of Tranquility is where Apollo 11 landed when it went to the moon.
2. Who was the drummer of the Beatles?

Answer: Ringo Starr

Ringo Starr was just a stage name. His real name is Richard Starkey.
3. How many outs are in an inning of baseball?

Answer: 6

Two sets of 3 outs makes 6.
4. What does Kansas mean in the language of the Sioux Indians?

Answer: "People of the South Wind"

In their language it means "People of the South Wind" and possibly it the reason it was named Kansas.
5. Where does Freddy on Scooby Doo live?

Answer: 123 Tuna Lane

Scooby Doo was created by Iwao Takamoto and first aired in the fall of 1969.
6. On the TV show ED, who does Ed like?

Answer: Carol

Ed is a TV show on NBC and air on Fridays at 8:00 p.m. and used to air on Wednesdays at 7:00 p.m. Ed liked Carol since they were little. Ed got married and moved away, but then he got a divorce because he caught his wife with their mailman and now his is back in Stuckeyville and is in love with Carol, but at now there is Frankie that he is also in love with. So who knows what will happen.
7. What year did the NFL begin?

Answer: 1922

Some of the teams that were the first in the NFL were around before that date and played in a league known as the "American Professional Football Association", but the league was not known as the NFL until 1922.
8. How long is one AU or Astronomical Unit?

Answer: 93 million miles

One Astronomical Unit is the distance from the Earth to the Sun.
9. Who was Lincoln's Secretary of State?

Answer: William Henry Seward

William Henry Seward almost didn't become Lincoln's Secretary of State, but at the last minute he accepted.
10. What or who is Encke?

Answer: Comet

Encke's Comet is a very famous comet that last orbited the sun in 1996.
Source: Author duffman88

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ozzz2002 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us