FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lets Rub It In
Quiz about Lets Rub It In

Let's Rub It In Trivia Quiz


Professorjon rubs in ten questions.

A multiple-choice quiz by professorjon. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Thematic Fun
  8. »
  9. Thematic Verbs

Author
professorjon
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
103,776
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
6927
Last 3 plays: bopeep (9/10), sally0malley (10/10), Guest 98 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of the following might an athlete or someone suffering from arthritis 'rub in' for aches and pains? Hint


Question 2 of 10
2. Which of the following would be appropriate to 'rub in' at the beach? Hint


Question 3 of 10
3. This product is something that should be 'rubbed' on a baby's behind? Hint


Question 4 of 10
4. This is the soothing agent found in many lotions. Hint


Question 5 of 10
5. If you have a chest cold, you may want to 'rub' some of this on your chest. What is it? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following is NOT a product most people would rub under their arms? Hint


Question 7 of 10
7. Which of the following is a product a person would most likely use to 'rub' on their lips? Hint


Question 8 of 10
8. A person might 'rub' this product in to treat an annoying rash. What is it? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the following products would a person NOT 'rub' on to make herself look younger? Hint


Question 10 of 10
10. This product, for external use only, is a clear liquid used as a disinfectant or astringent. It is better known as _____? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Nov 28 2023 : bopeep: 9/10
Nov 19 2023 : sally0malley: 10/10
Nov 10 2023 : Guest 98: 9/10
Nov 06 2023 : magijoh1: 10/10
Oct 31 2023 : sam388: 9/10
Oct 13 2023 : snhha: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the following might an athlete or someone suffering from arthritis 'rub in' for aches and pains?

Answer: Bengay

Developed in the late 1800s by Dr Bengue, a French pharmacist, BENGAY* (analgesic rub) is a medicated/menthol cream that reduces muscle and joint pain. The BENGAY family of analgesic rubs offers quick and effective relief to anyone suffering from muscle ache, joint or minor arthritis pain. For more info check out http://www.prodhelp.com/ca/bengay.shtml
2. Which of the following would be appropriate to 'rub in' at the beach?

Answer: Coppertone

Coppertone is known for its suncare products.
3. This product is something that should be 'rubbed' on a baby's behind?

Answer: Desitin

Desitin makes products like baby powder, used to treat diaper rash. I recommend that you do NOT get it mixed up with Dexatrin which is used to treat animals (mostly goats, sheep and cows) for viruses.
4. This is the soothing agent found in many lotions.

Answer: Aloe

I don't want to 'rub it in' but I hope you got this question right, because I made the other three answers up.
5. If you have a chest cold, you may want to 'rub' some of this on your chest. What is it?

Answer: VapoRub

I don't think you should use Tinactin. It's used to treat athlete's foot.
6. Which of the following is NOT a product most people would rub under their arms?

Answer: Aveeno

Of course, I did say most people. Aveeno makes many different products, most of which relate to skin care.
7. Which of the following is a product a person would most likely use to 'rub' on their lips?

Answer: Blistex

This is a sad state of affairs. After I wrote this question, I decided to go back and add the words "most likely". Blistex is a lip balm.
8. A person might 'rub' this product in to treat an annoying rash. What is it?

Answer: Cortizone

It is also a good product for non annoying rashes.
9. Which of the following products would a person NOT 'rub' on to make herself look younger?

Answer: Imodium

Imodium is used to treat diarrhea.
10. This product, for external use only, is a clear liquid used as a disinfectant or astringent. It is better known as _____?

Answer: Isopropyl Rubbing Alcohol

I don't want to 'rub it in' but, before I submitted this quiz, I took it and got ten out of ten.
Source: Author professorjon

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Linda1 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Cutting Edges Easier
2. Don't Stop Conceding Average
3. Check Out This One! Easier
4. Make A Wish Average
5. A Bucket Full of Food Easier
6. Try Not to Yawn! Tough
7. Don't Pass This Quiz By Easier
8. This Quiz Weighs Ten Pounds Combined Easier
9. "Put" in Its Place Average
10. Nothin' to Sneeze At Tough
11. What's All the Buzz About? Average
12. Who Won? Average

11/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us