FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about More Easy Trivia
Quiz about More Easy Trivia

More Easy Trivia Trivia Quiz


I hope you can ace this quiz.

A multiple-choice quiz by casper423. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Qn Average B

Author
casper423
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
14,653
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
13303
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: chang50 (8/10), Guest 68 (3/10), Guest 23 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. In which high school class would you learn 'The quick brown fox jumps over the lazy dog.'? (Hint: keyboard skill) Hint


Question 2 of 10
2. Which of the following is a primary color to an artist? Hint


Question 3 of 10
3. What is athlete's foot caused by? Hint


Question 4 of 10
4. What is the 'basic unit of life'? Hint


Question 5 of 10
5. How long does it take for the moon to revolve around the earth? Hint


Question 6 of 10
6. How would you best describe coral? Hint


Question 7 of 10
7. Are icebergs salty?


Question 8 of 10
8. How many countries in North America have a land area of over 1,000,000 square kilometers?

Answer: (One Word- a number)
Question 9 of 10
9. What year did Neil Armstrong land on the moon? Hint


Question 10 of 10
10. According to Bible sources, how old was Jesus when he was crucified? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : chang50: 8/10
Jun 17 2024 : Guest 68: 3/10
Jun 15 2024 : Guest 23: 7/10
Jun 15 2024 : Guest 75: 8/10
Jun 11 2024 : Guest 172: 9/10
Jun 11 2024 : japh: 10/10
Jun 08 2024 : redwaldo: 9/10
Jun 06 2024 : Guest 71: 4/10
Jun 06 2024 : Guest 173: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In which high school class would you learn 'The quick brown fox jumps over the lazy dog.'? (Hint: keyboard skill)

Answer: Typing

This sentence contains every letter of the English alphabet.
2. Which of the following is a primary color to an artist?

Answer: yellow

Yellow and blue make green, red and white make pink, and blue and red make purple.
3. What is athlete's foot caused by?

Answer: fungus

You can usually catch it in a public shower if you do not wear any bathroom sandals.
4. What is the 'basic unit of life'?

Answer: cell

5. How long does it take for the moon to revolve around the earth?

Answer: About 1 month

That's why we have a full moon approximately every month.
6. How would you best describe coral?

Answer: basically an animal but sometimes a plant lives inside it

A coral is an animal, frequently, algae live inside it in a symbiotic relationship.
7. Are icebergs salty?

Answer: no

Salt water freezes at a lower temperature than fresh water, therefore when icebergs are formed, the salt in the water goes back into the ocean and the iceberg itself is made entirely of fresh water.
8. How many countries in North America have a land area of over 1,000,000 square kilometers?

Answer: three

Mexico, the United States, and Canada all have over 1,000,000 square kilometers (1.9 million, 9.8 million, and 9.9 million respectively).
9. What year did Neil Armstrong land on the moon?

Answer: 1969

We landed on the moon in July of 1969. Neil Armstrong proudly proclaimed "this is one small step for man, one giant leap for mankind".
10. According to Bible sources, how old was Jesus when he was crucified?

Answer: 33

We do not know for sure the exact age of Jesus when he was crucified, but he was most likely 33 years old.
Source: Author casper423

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LeoDaVinci before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. In My Head Easier
2. The Quiz With No "A" Average
3. It's a Woman's World Average
4. Mix Me Up No 8 Average
5. General Nuisance Eight Average
6. Dull, But Informative! Average
7. Assorted General Trivia III Average
8. Stop It; You're Annoying Me! Average
9. You Don't Know Me Average
10. What Do You Know? Average
11. Important Texts of History Average
12. We Got Crunched! Average

6/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us