Quiz about Number of Different Things
Quiz about Number of Different Things

Number of Different Things Trivia Quiz


See if you know numbers of different things that should be general knowledge.

A multiple-choice quiz by conniel. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. By The Numbers
  8. »
  9. Mixed Numbers

Author
conniel
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
49,199
Updated
Mar 04 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
7907
Last 3 plays: SeverinaStar (10/10), Guest 58 (8/10), Cath8rine (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. How many commandments were given to Moses? Hint

7
10
5
3

2. How many hills of Rome? Hint

10
7
3
9

3. How many ships did Columbus use to voyage to the New World in 1492? Hint

4
6
2
3

4. How many days of Christmas? Hint

9
12
5
10

5. How many innings in a regulation baseball game? Hint

9
12
8
10

6. How many 'coins in the fountain' in the title of famous movie? Hint

5
6
2
3

7. How many Oscars did the movie 'Ben Hur' (1960) win? Hint

11
9
none
5

8. How many commercial voyages did the Titanic complete before it sank? Hint

0
2
3
1

9. How many 'Little Women' were in the famous book by Louisa May Alcott? Hint

5
4
3
7

10. How many home runs did Roger Maris hit to break Babe Ruth's record? Hint

40
61
50
35


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many commandments were given to Moses?

Answer: 10

2. How many hills of Rome?

Answer: 7

3. How many ships did Columbus use to voyage to the New World in 1492?

Answer: 3

They were the Nina, the Pinta and the Santa Maria.
4. How many days of Christmas?

Answer: 12

5. How many innings in a regulation baseball game?

Answer: 9

6. How many 'coins in the fountain' in the title of famous movie?

Answer: 3

7. How many Oscars did the movie 'Ben Hur' (1960) win?

Answer: 11

8. How many commercial voyages did the Titanic complete before it sank?

Answer: 0

She sank on her maiden voyage - she never completed a run!
9. How many 'Little Women' were in the famous book by Louisa May Alcott?

Answer: 4

They were Amy, Jo, Beth, and Meg.
10. How many home runs did Roger Maris hit to break Babe Ruth's record?

Answer: 61

The year was also 1961.
Source: Author conniel

This quiz was reviewed by FunTrivia editor natsim before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Mar 19 2023 : SeverinaStar: 10/10
Mar 07 2023 : Guest 58: 8/10
Mar 06 2023 : Cath8rine: 8/10
Feb 14 2023 : doncaijoe: 8/10
Jan 30 2023 : mdmdefarge: 9/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Numbers Up Average
2. Count on It Average
3. Illustrated Numbers Easier
4. Numbers Outside of Math Average
5. Numbers Part 2 Average
6. More Pop Culture Numerically Speaking Average
7. By The Numbers 2 Tough
8. Give Me a Number Tough
9. Pick a Number Average
10. Counting on You Average
11. Pop Culture Math Very Difficult
12. What's My Size? Average

3/26/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us