FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about More Pop Culture Numerically Speaking
Quiz about More Pop Culture Numerically Speaking

More Pop Culture Numerically Speaking Quiz


Over the years numbers have been a driving force in choosing the names of various works. This quiz will test your memory on some examples that you may remember.

A multiple-choice quiz by klinews. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. By The Numbers
  8. »
  9. Mixed Numbers

Author
klinews
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
355,312
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
689
- -
Question 1 of 10
1. According to Agatha Christie, there were how many "Little Indians"? Hint


Question 2 of 10
2. According to the "Schoolhouse Rock!" song, what is a "Magic Number"? Hint


Question 3 of 10
3. In the original 1968 version of "Yours, Mine and Ours," how many children were in the combined Beardsley-North family at the end of the movie? Hint


Question 4 of 10
4. How many "Angry Men" were in the 1957 Henry Fonda movie? Hint


Question 5 of 10
5. "Nightmare on Elm Street" co-star Heather Langenkamp was a regular on the late 1980s sitcom "Just the ___ of Us." Hint


Question 6 of 10
6. What number completes the title of the Dick Van Patten family show "____ Is Enough"? Hint


Question 7 of 10
7. What number starts this musical act's name: "___ Dog Night"? Hint


Question 8 of 10
8. The story of Anne Boleyn was told in the book/movie "Anne of the ____ Days". Hint


Question 9 of 10
9. One of the earliest shows to debut on the WB television network was "___ Heaven". Hint


Question 10 of 10
10. What is the last name of Motley Crue bassist Nikki? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. According to Agatha Christie, there were how many "Little Indians"?

Answer: 10

Christie's story is a murder mystery where the characters are lured to an island by an unknown host and subsequently murdered, one by one. It has been republished as "And Then There Were None".
2. According to the "Schoolhouse Rock!" song, what is a "Magic Number"?

Answer: 3

"Schoolhouse Rock!" was a series of animated shorts that originally aired on United States television during the 1970s. The shorts, which were generally less than three minutes in length, aired between children's programs on Saturday mornings. The songs dealt with subjects in math, science, history and grammar.
3. In the original 1968 version of "Yours, Mine and Ours," how many children were in the combined Beardsley-North family at the end of the movie?

Answer: 19

At the beginning of the movie, the man had ten children and the woman had eight; they later had a child together. This movie originally starred Henry Fonda and Lucille Ball. It was remade in 2005 with Dennis Quaid and Rene Russo.
4. How many "Angry Men" were in the 1957 Henry Fonda movie?

Answer: 12

This film was directed by Sidney Lumet, who was nominated for an Academy Award for his work on the film. It was remade in 1997 with Jack Lemmon in the lead role.
5. "Nightmare on Elm Street" co-star Heather Langenkamp was a regular on the late 1980s sitcom "Just the ___ of Us."

Answer: 10

"Just the Ten of Us" was a spinoff of the sitcom "Growing Pains". It featured Coach Lubbock moving his large family across the country so he could teach at an all-boy's private school.
6. What number completes the title of the Dick Van Patten family show "____ Is Enough"?

Answer: 8

"Eight Is Enough" ran from 1977-1981 in the United States. The original pilot featured Mark Hamill as the oldest child, David Bradford. The part was played by Grant Goodeve for the remainder of the series.
7. What number starts this musical act's name: "___ Dog Night"?

Answer: 3

Three Dog Night released numerous songs starting in the 1960s. Among their most well-known songs are "Joy to the World", "Old Fashioned Love Song" and "One".
8. The story of Anne Boleyn was told in the book/movie "Anne of the ____ Days".

Answer: 1,000

Anne Boleyn was the second wife of King Henry VIII of England. She was beheaded after being charged with adultery. She was the mother of Queen Elizabeth I.
9. One of the earliest shows to debut on the WB television network was "___ Heaven".

Answer: 7th

"7th Heaven" ran from 1996-2007. It starred Stephen Collins and Jessica Biel. When it ended after 11 seasons, it was the longest-running family drama in television history at the time.
10. What is the last name of Motley Crue bassist Nikki?

Answer: Sixx

Sixx was born Frank Carlton Serafino Feranna, Jr. on December 11, 1958 in San Jose, California. Motley Crue formed in 1981.
Source: Author klinews

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Pagiedamon before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. What's My Size? Average
2. Number of Different Things Average
3. It's All About Numbers Tough
4. Numbers Outside of Math Average
5. Numbers Part 1 Average
6. Super Atomic Quiz Average
7. The Answer is a Number Tough
8. Numbers Part 2 Average
9. I'm Thinking of a Number from 1 to 20 Very Difficult
10. A Journey From 1 To 20 Difficult
11. Agent Prime Average
12. By The Numbers 1 Difficult

6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us