Quiz about The Laid Back Quiz II
Quiz about The Laid Back Quiz II

The Laid Back Quiz II


This is another quiz designed so that the person who feels stupid playing quizzes can suddenly feel smart once more. It can also provide you with some easy points.

A multiple-choice quiz by ActionMan. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Q. Easy

Author
ActionMan
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
151,524
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
16335
Last 3 plays: KofiYG (10/10), Guest 99 (10/10), Hayes1953 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which of these actors is a man? Hint

Robert De Niro
Julia Roberts
Gwyneth Paltrow
Audrey Hepburn

2. According to the Bible, how long was the period of Creation? Hint

six hours
six days
six months
six years

3. Which of these was not a member of the Beatles? Hint

Paul McCartney
George Harrison
John Lennon
Kurt Cobain

4. Complete this famous riddle: Which came first, the chicken or the ______?

Answer: (One Word, may be fried or scrambled)
5. How many arms do most human beings have? Hint

six
two
eight
four

6. Who is the "fat kid" from South Park? Hint

Eric Cartman
Johnny Bravo
Anthony Michael-Hall
Heather Locklear

7. Which of these movies contains the famous line "I'll be back"? Hint

Casablanca
Rebel Without A Cause
The Terminator
Citizen Kane

8. Which language is spoken in the phrase "good morning"? Hint

English
Japanese
Spanish
Norwegian

9. Who was President of the United States during the September 11th terrorist attacks? Hint

William Howard Taft
Bill Clinton
Franklin D. Roosevelt
George W. Bush

10. How many centimetres are in a metre? Hint

1000
1,000,000
100
1


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these actors is a man?

Answer: Robert De Niro

Robert De Niro, famous for movies like 'Goodfellas', 'Taxi Driver' and 'Analyze This', is obviously the only man in the group.
2. According to the Bible, how long was the period of Creation?

Answer: six days

It's written in the first chapter of the book of Genesis. Isn't it amazing that this poetic account of creation, passed orally for generations before being written down, has the same order for much of life on the planet as scientists have proved in the last couple of centuries?
3. Which of these was not a member of the Beatles?

Answer: Kurt Cobain

Kurt Cobain was the lead singer for the grunge band Nirvana before his death in 1994.
4. Complete this famous riddle: Which came first, the chicken or the ______?

Answer: egg

...mind you, it does say in Genesis that the birds were created - so does that mean the chicken came first?
5. How many arms do most human beings have?

Answer: two

Although there are cases of people having lost an arm or both their arms, I'm sure human beings do not possess eight arms.
6. Who is the "fat kid" from South Park?

Answer: Eric Cartman

None of the other people listed here are on South Park, and two of them aren't even animated.
7. Which of these movies contains the famous line "I'll be back"?

Answer: The Terminator

Although all of these are great movies, only The Terminator said that famous line. An interesting fact: They were going to cast O.J. Simpson to play the terminator, but they felt he was too nice to play the role convincingly.
8. Which language is spoken in the phrase "good morning"?

Answer: English

9. Who was President of the United States during the September 11th terrorist attacks?

Answer: George W. Bush

The 9/11 attacks were one of the most gruesome acts of violence in history which left thousands of people dead, injured, or missing. The exact body count is still unknown.
10. How many centimetres are in a metre?

Answer: 100

The prefix centi- means 1/100th. I hope this quiz made you feel confident enough to play 100 more.
Source: Author ActionMan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor natsim before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 24 2023 : KofiYG: 10/10
Jan 23 2023 : Guest 99: 10/10
Jan 23 2023 : Hayes1953: 8/10
Jan 22 2023 : Guest 71: 9/10
Jan 22 2023 : Guest 72: 10/10
Jan 21 2023 : Guest 99: 8/10
Jan 21 2023 : Guest 68: 10/10
Jan 21 2023 : Guest 73: 9/10
Jan 19 2023 : Guest 66: 8/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. General Mixture #1 Very Easy
2. Very Easy Very Easy
3. The Laid Back Quiz Very Easy
4. Pop Quiz on Pop Easier
5. Just Fooling Around Easier
6. Easiest Quiz Ever Easier
7. Easiest-Peasiest Easier
8. 10 Easy Questions Easier
9. Krazy Kwestions #2 Easier
10. A 'QWERTYUIOP' Quiz! Easier
11. A Special Quiz for Special Players Easier
12. General Mixture #2 Easier

1/26/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us