Quiz about General Mixture 1
Quiz about General Mixture 1

General Mixture #1 Trivia Quiz


These are some pretty easy general knowledge questions, I will make more, but note that they will be harder.

A multiple-choice quiz by rmillar. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Q. Easy

Author
rmillar
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
28,371
Updated
Nov 06 22
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
20657
Last 3 plays: Guest 73 (9/10), Guest 76 (9/10), Guest 71 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who was the German leader during World War II? Hint

Hitler Hitler
Mike Hitler
Adolf Hitler
John Hitler

2. Which is the world's highest mountain that is completely above sea level? Hint

Mount Kilimanjaro
Denali
Mount Olympus
Mount Everest

3. Which is the largest bird? Hint

Emu
Ostrich
Swan
Pigeon

4. What is the capital of France?

Answer: (One Word)
5. Where are your taste buds? Hint

in your ear
on your tongue
on your face
on your fingertips

6. Heads of US presidents are carved into which mountain? Hint

Mount Everest
Mount Rushmore
Snowdonia
Krakatoa

7. What is the rough outside of a tree called? Hint

Tumble
Bite
Bark
Ruff

8. What was Cinderella's coach made from? Hint

an apple
a pumpkin
a grapefruit
a pineapple

9. Which saint is Santa Claus named after? Hint

Saint Michael
Saint David
Saint John
Saint Nicholas

10. How many hours are there in one day? Hint

24
20
22
18




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was the German leader during World War II?

Answer: Adolf Hitler

2. Which is the world's highest mountain that is completely above sea level?

Answer: Mount Everest

3. Which is the largest bird?

Answer: Ostrich

4. What is the capital of France?

Answer: Paris

5. Where are your taste buds?

Answer: on your tongue

6. Heads of US presidents are carved into which mountain?

Answer: Mount Rushmore

7. What is the rough outside of a tree called?

Answer: Bark

8. What was Cinderella's coach made from?

Answer: a pumpkin

9. Which saint is Santa Claus named after?

Answer: Saint Nicholas

10. How many hours are there in one day?

Answer: 24

Source: Author rmillar

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Guest 73: 9/10
Jan 25 2023 : Guest 76: 9/10
Jan 24 2023 : Guest 71: 10/10
Jan 24 2023 : Guest 73: 9/10
Jan 24 2023 : Guest 143: 9/10
Jan 24 2023 : Guest 172: 10/10
Jan 24 2023 : Guest 82: 10/10
Jan 23 2023 : Guest 156: 10/10
Jan 23 2023 : Simhope: 9/10

Score Distribution

quiz
1/26/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us