FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Forget the RDA  A 10000 Calorie Adventure
Quiz about Forget the RDA  A 10000 Calorie Adventure

Forget the RDA! A 10,000+ Calorie Adventure Quiz


Many fast food items are probably bad for you. But which foods are the worst? Try and guess which of the listed fast foods have the most calories. (Please note that this quiz refers exclusively to US fast food chains and menu items.) Bon appetit!

A multiple-choice quiz by avrandldr. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Food & Drink
  8. »
  9. Fast Food

Author
avrandldr
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
241,080
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
2406
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. If we're talking about fast food, we have to include the old standby, McDonald's. Which of these menu items has the most calories? Hint


Question 2 of 10
2. So, since McDonald's didn't fill us up, let's cruise on in to Taco Bell. Which of these menu items contain the most calories? Hint


Question 3 of 10
3. Interestingly enough, breakfast menu items are some of the worst offenders--you could wreck your entire diet before 9 AM. Which of these breakfast options has the most calories? Hint


Question 4 of 10
4. Okay, no more messing around now. Only the heaviest of the heavy-duty sandwiches need apply: which of the following 1,200+ calorie gigantoburgers is the biggest beast (calorie-wise)? Hint


Question 5 of 10
5. Now, it wouldn't be right to just have a burger--we should at least have fries, and something to wash it all down with. Which will cost us more calories at most places--a medium milkshake, or a medium order of french fries?

Answer: (Type either "milkshake" or "fries.")
Question 6 of 10
6. Whew! My arteries are hardening--time to give them a little break. Let's go with some diet soda--but is it really that much better? How many times more calories do most regular sodas have, as compared to their "diet" counterparts? Hint


Question 7 of 10
7. While we're doing the diet thing, let's visit Subway--Jared lost weight there, so they must have some low-calorie options. They have some high-calorie options, too, though--which one of these has the most? (Assume the same condiments for each.) Hint


Question 8 of 10
8. We haven't mentioned Wendy's yet, which is quite an omission. Which of the Wendy's menu items below packs the highest-calorie punch? Hint


Question 9 of 10
9. Okay, so now let's really put our caloric knowledge to the test. Below is a list of potential fast-food meals--you pick the one with the most calories. Enjoy! Hint


Question 10 of 10
10. Okay, same idea--choose the highest-calorie meal--but we're going all out here. These are meals for the big boys--which is the biggest, calorie-wise? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. If we're talking about fast food, we have to include the old standby, McDonald's. Which of these menu items has the most calories?

Answer: Big Mac

Yes, the Big Mac wins with 560 calories, but not by much. The fries have 520 calories, the Quarter Pounder has 510, and the chicken wrap 260.
2. So, since McDonald's didn't fill us up, let's cruise on in to Taco Bell. Which of these menu items contain the most calories?

Answer: Nachos BellGrande

The Nachos BellGrande has an impressive 780 calories. The Grilled Stuft Burrito, a huge dinner option, packs 720, the mexican pizza contains 550, and the steak quesadilla comes in lightest at 540.
3. Interestingly enough, breakfast menu items are some of the worst offenders--you could wreck your entire diet before 9 AM. Which of these breakfast options has the most calories?

Answer: Hardee's Loaded Breakfast Burrito

Arby's sausage and egg croissant is quite the meal, at 510 calories. However, Burger King's Enormous Omelet Sandwich has an amazing 760 calories. The hotcakes and sausage meal, however, actually manages to top it by 10, registering 770. Not to be outdone, Hardee's has managed to come up with a 780-calorie breakfast burrito, for those feeling a mite peckish in the morning.
4. Okay, no more messing around now. Only the heaviest of the heavy-duty sandwiches need apply: which of the following 1,200+ calorie gigantoburgers is the biggest beast (calorie-wise)?

Answer: Hardee's Monster Thickburger

Monster Thickburger = 1410 calories.
2/3-Lb. Bacon Double Cheeseburger = 1300 calories.
A corned beef Reuben sub = 1260 calories.
Triple Whopper with Cheese = 1230 calories.
5. Now, it wouldn't be right to just have a burger--we should at least have fries, and something to wash it all down with. Which will cost us more calories at most places--a medium milkshake, or a medium order of french fries?

Answer: Milkshake

Most 16-oz. (medium) shakes average just above 700 calories. A medium order of fries typically ranges from 350-550 calories.
6. Whew! My arteries are hardening--time to give them a little break. Let's go with some diet soda--but is it really that much better? How many times more calories do most regular sodas have, as compared to their "diet" counterparts?

Answer: Usually 100 times as many calories or more

Yeah, the "diet" moniker really does mean something. A can of Diet Coke, for example, has 1 calorie, while a can of Coca-Cola Classic has 140 (per US formula, other countries' numbers may vary). A can of Diet Dr Pepper has less than 1 calorie, as compared to its 148-calorie counterpart.
7. While we're doing the diet thing, let's visit Subway--Jared lost weight there, so they must have some low-calorie options. They have some high-calorie options, too, though--which one of these has the most? (Assume the same condiments for each.)

Answer: 12-inch Meatball Marinara sub

The meatball sub's the winner, with 1120 calories before extra condiments. The chicken and bacon ranch sub is next with 1060 calories. The Italian sub has 960 calories, and the southwest cheese steak offering has 900.
8. We haven't mentioned Wendy's yet, which is quite an omission. Which of the Wendy's menu items below packs the highest-calorie punch?

Answer: Classic Triple with Everything

The Triple outweighs the rest by a bunch. It contains 970 calories. The fries weigh in at 570 calories, the Big Bacon Classic at 580, and the taco salad at a surprisingly low 380.
9. Okay, so now let's really put our caloric knowledge to the test. Below is a list of potential fast-food meals--you pick the one with the most calories. Enjoy!

Answer: Wendy's: A Classic Double with Everything, a Great Biggie Fries, and a medium Frosty

The Taco Bell meal adds up to only 1460 calories; the McDonald's meal checks in at 1610. The Hardee's meal adds up to 1670. However, Wendy's is the winner this time, with a 1720-calorie meal. (A medium Frosty has only about 100 calories more than a large Coke or Sprite, but that made the difference in this case.)
10. Okay, same idea--choose the highest-calorie meal--but we're going all out here. These are meals for the big boys--which is the biggest, calorie-wise?

Answer: Hardee's: A 2/3-Lb. Double Bacon Cheese Thickburger, a large french fries, and a 16-oz. strawberry shake

The Hardee's offering tips the scales at 2610 calories--well over a full-day's intake for lesser folk. The Subway meal is very comparable at 2590 calories. The Burger King offering is close by at 2520 calories, with the Blimpie's meal weighing in at a respectable 2030 calories.
Source: Author avrandldr

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Leau before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us