Quiz about To Go Fast Food
Quiz about To Go Fast Food

To Go: Fast Food Trivia Quiz


A fun and interesting quiz covering the wild world of fast food.

A multiple-choice quiz by PhattyFatt. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Food & Drink
  8. »
  9. Fast Food

Author
PhattyFatt
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
214,678
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
5203
Last 3 plays: Guest 65 (7/10), Guest 73 (5/10), pointparkchic (4/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which of these fast food joints is not owned by Yum! International? Hint

Pizza Hut
Long John Silver's
Jack in the Box
A&W Restaurants

2. Which of the following joints is not run by the same company? Hint

Carl's Jr.
La Salsa
Hardee's
Wendy's

3. In Australia, what is Burger King known as? Hint

Burger Palace
Hungry Jack's
Starving Jim's
Burger King

4. Which of the following fast food joints is not franchised by Triarc? Hint

Arby's
A&W
T.J. Cinnamons
Pasta Connection

5. Checkers Drive-In Restaurants, Inc. operates both Checkers and what other related fast food joint? Hint

Rally's
Fatburger
Sonic
Captain D's

6. Zteca Mexican Grill is now known by what name? Hint

Taco Bell
Chipotle Mexican Grill
Qdoba Mexican Grill
California Tortilla

7. This American burger joint is known for their "slyders". Hint

Wendy's
Johnny Rockets
Whataburger
White Castle

8. This fast food chain has used the slogans "Where's the beef?" and "The best burgers and a whole lot more." Hint

McDonalds
Wendy's
Burger King
Hardee's

9. The owners of this American fast food pizza joint also own the Detroit Tigers and the Detroit Red Wings. Hint

Domino's
Pizza Hut
Little Caesars
Papa John's

10. Which of the following was not recently owned by AFC Enterprises? Hint

Cinnabon
Popeye's Chicken and Biscuits
Hot Dog on A Stick
Church's Chicken


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these fast food joints is not owned by Yum! International?

Answer: Jack in the Box

Yum! International also owns KFC and Taco Bell.
2. Which of the following joints is not run by the same company?

Answer: Wendy's

Carl's Jr., Hardee's, La Salsa, and Green Burrito are all run by CKE Restaurants, Inc.
3. In Australia, what is Burger King known as?

Answer: Hungry Jack's

Because of a copyright dispute, Burger King was forced to adopt a different name in Australia.
4. Which of the following fast food joints is not franchised by Triarc?

Answer: A&W

Arby's was founded by the Raffel brothers.
5. Checkers Drive-In Restaurants, Inc. operates both Checkers and what other related fast food joint?

Answer: Rally's

Checker's and Rally's are the official burgers of NASCAR.
6. Zteca Mexican Grill is now known by what name?

Answer: Qdoba Mexican Grill

The Jack in the Box company owns Qdoba Mexican Grill.
7. This American burger joint is known for their "slyders".

Answer: White Castle

Also known as "The Porcelain Palace."
8. This fast food chain has used the slogans "Where's the beef?" and "The best burgers and a whole lot more."

Answer: Wendy's

Clara Peller was the name of the older lady actress in the "Where's the beef?" commercials.
9. The owners of this American fast food pizza joint also own the Detroit Tigers and the Detroit Red Wings.

Answer: Little Caesars

Illitch Holdings also own Fox Theater, Cobo Arena, Joe Louis Arena, Johnny Rockets, Hockeytown Cafe, and Comerica Park.
10. Which of the following was not recently owned by AFC Enterprises?

Answer: Hot Dog on A Stick

Cinnabon was sold to Starbucks and Church's Chicken was sold to Crescent Capital Investments.
Source: Author PhattyFatt

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 27 2023 : Guest 65: 7/10
Jan 25 2023 : Guest 73: 5/10
Jan 19 2023 : pointparkchic: 4/10
Jan 16 2023 : Guest 98: 7/10
Dec 28 2022 : Guest 74: 5/10
Dec 28 2022 : Guest 101: 4/10
Dec 16 2022 : Guest 158: 4/10
Dec 16 2022 : Welshone: 1/10
Dec 13 2022 : Guest 142: 4/10

Score Distribution

quiz
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us