Quiz about United States Fast Food Slogans
Quiz about United States Fast Food Slogans

United States Fast Food Slogans! Quiz


Take this quiz all about Fast Food restaurants in the United States. If you can't get those catchy jingles and fancy slogans out of your head, then this is the quiz for you!

A multiple-choice quiz by SnowAngel16. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Food & Drink
  8. »
  9. Fast Food

Author
SnowAngel16
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
333,396
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4186
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 174 (8/10), Guest 192 (6/10), Guest 174 (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who insists that they have "Better ingredients, better pizza."? Hint

Pizza Hut
Little Caesar's
Domino's
Papa John's

2. Where is the food "Way better than fast food"? Hint

Arby's
McDonald's
Wendy's
Burger King

3. Their food is so good, all you'll be able to say is "Yum!" (Note: This is about a slogan, not corporate affiliation!). Hint

Taco Bell
KFC
Baskin-Robbins
Red Robin

4. What restaurant encourages you to "Think outside the bun?" Hint

Subway
Taco Bell
Red Robin
Wendy's

5. Which of these slogans is correctly matched with "Domino's"? Hint

It's All Inside.
Have it Your Way.
Oh Yes We Did.
Where's the Beef?

6. Which of these is the spelling of the slogan for Chick-fil-A? Hint

Eat mor chikin
Eet more chicen
Eeet more chicken
Eat mor chicken

7. Where, according to the slogan, can you "Eat Fresh"? Hint

Starbucks
McDonald's
Subway
Taco Bell

8. Which fast food restaurant has "Good mood food"? Hint

Arby's
Red Robin
Dairy Queen
Wendy's

9. According to the slogan, "America Runs on..."? Hint

Starbucks
American Donut
McDonald's
Dunkin' Donuts

10. Let's end with an easy one: "I'm lovin' it" belongs to which fast food restaurant? Hint

Burger King
Subway
Wendy's
McDonald's


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who insists that they have "Better ingredients, better pizza."?

Answer: Papa John's

Papa John's is the third largest take-out and delivery pizza chain in the United States. Every Papa John's commercial ends with "Better ingredients, better pizza. Papa John's."
2. Where is the food "Way better than fast food"?

Answer: Wendy's

Wendy's has had several different slogans over the years including "Where's the beef?" and "Do what tastes right". "It's way better than fast food, it's Wendy's!" is the 2012 slogan for this restaurant.
3. Their food is so good, all you'll be able to say is "Yum!" (Note: This is about a slogan, not corporate affiliation!).

Answer: Red Robin

The original Red Robin restaurant was called Sam's Tavern after the owner. Sam could always be heard singing the song "When the Red, Red Robin (Comes Bob, Bob, Bobbin' Along)". He liked this song so much that he changed the name to Red Robin. Now every Red Robin commercial consists of a different catchy tune, "Yum!".
4. What restaurant encourages you to "Think outside the bun?"

Answer: Taco Bell

Taco Bell's slogan, "Think outside the bun", has been their slogan for several years. It encourages you to eat something other than a hamburger or hot dog!
5. Which of these slogans is correctly matched with "Domino's"?

Answer: Oh Yes We Did.

"Have it Your Way" is the slogan for Burger King, "Where's the Beef?" is an old slogan used by Wendy's, and "It's All Inside" is an old slogan from JC Penny's.
6. Which of these is the spelling of the slogan for Chick-fil-A?

Answer: Eat mor chikin

"Eat mor chikin the Chick-fil-A way!" This slogan is seen in advertisements, usually with cows wearing or holding signs that read, "Eat mor chikin". Advertisers say the cows are united in an effort to reform American food and reduce the amount of beef that is eaten.
7. Where, according to the slogan, can you "Eat Fresh"?

Answer: Subway

Subway uses this slogan to advertise that everything from their freshly baked bread to their cookies is, in fact "fresh". It also refers to the fact that your submarine sandwich is prepared right before your eyes by "Subway Sandwich Artists", or employees.
8. Which fast food restaurant has "Good mood food"?

Answer: Arby's

There are more than 3,600 Arby's restaurants in the United States and Canada. It originally opened in Ohio on July 23, 1964. The name Arby's comes from the initials of the Raffel Brothers, R.B.
9. According to the slogan, "America Runs on..."?

Answer: Dunkin' Donuts

The original slogan for this restaurant was "Sounds Good, Tastes Even Better". Many Dunkin' commercials feature players from the Boston Red Sox and the New England Patriots. Since 2007, Dunkin' Donuts has used the slogan "America Runs on Dunkin'" to describe their delicious coffee and donut selection.
10. Let's end with an easy one: "I'm lovin' it" belongs to which fast food restaurant?

Answer: McDonald's

McDonald's is one of the most popular fast food chains. This restaurant has had 23 different slogans, including the famous "I'm lovin' it". Their campaigns have always focused on the "overall McDonald's experience", not just the product.
Source: Author SnowAngel16

This quiz was reviewed by FunTrivia editor WesleyCrusher before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 28 2022 : Guest 174: 8/10
Nov 27 2022 : Guest 192: 6/10
Nov 25 2022 : Guest 174: 7/10
Nov 24 2022 : Guest 104: 5/10
Nov 23 2022 : Guest 107: 8/10
Nov 19 2022 : Guest 212: 8/10
Nov 19 2022 : Guest 173: 2/10
Nov 17 2022 : Guest 174: 1/10
Nov 16 2022 : Guest 71: 9/10

Score Distribution

quiz
11/29/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us