FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Finish the Lyric Rent Style
Quiz about Finish the Lyric Rent Style

Finish the Lyric: Rent Style Trivia Quiz


You supply the missing word or phrase... (All lyrics are based on the OBC recording)

A multiple-choice quiz by bijolie. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. Rent
  8. »
  9. Rent Lyrics

Author
bijolie
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
93,893
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3455
- -
Question 1 of 10
1. "You can take the girl out of...but you can't take the...out of the girl."
You supply the missing word or phrase...

Answer: (One Word)
Question 2 of 10
2. "To being an us for once, instead..."
You supply the missing word or phrase...
Hint


Question 3 of 10
3. "The...model (Steve gotta go), the model! Who lives in penthouse A!"
You supply the missing word or phrase...

Answer: (Two Words)
Question 4 of 10
4. "You can't quietly wipe out an entire tent city, then watch...on TV!"
You supply the missing word or phrase...
Hint


Question 5 of 10
5. "The dish and the spoon were...from the table and eloped."
You supply the missing word or phrase...

Answer: (One Word)
Question 6 of 10
6. "A box of...would taste so good!"
You supply the missing word or phrase...
Hint


Question 7 of 10
7. "You should try it in..."
You supply the missing word or phrase...

Answer: (One Word)
Question 8 of 10
8. "How do you leave the past behind when it keeps finding ways to get to your..."
You supply the missing word or phrase...
Hint


Question 9 of 10
9. "Can't you spare a ... or two?"
You supply the missing word or phrase...

Answer: (One Word)
Question 10 of 10
10. "Cause every night, who's in your...?"
You supply the missing word or phrase...
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "You can take the girl out of...but you can't take the...out of the girl." You supply the missing word or phrase...

Answer: hicksville

This line is sung by Mark about Maureen in "Happy New Year".
2. "To being an us for once, instead..." You supply the missing word or phrase...

Answer: of a them

From "La Vie Boheme", this line is sung by Mark.
3. "The...model (Steve gotta go), the model! Who lives in penthouse A!" You supply the missing word or phrase...

Answer: Calvin Klein

Sung by Joanne in "We're Okay".
4. "You can't quietly wipe out an entire tent city, then watch...on TV!" You supply the missing word or phrase...

Answer: It's A Wonderful Life

Sung by Roger to Benny in "You'll See Boys".
5. "The dish and the spoon were...from the table and eloped." You supply the missing word or phrase...

Answer: evicted

Sung by Maureen in "Over the Moon".
6. "A box of...would taste so good!" You supply the missing word or phrase...

Answer: Captain Crunch

From "Today 4 U."
7. "You should try it in..." You supply the missing word or phrase...

Answer: heels

Joanne says this to Mark in "Tango: Maureen".
8. "How do you leave the past behind when it keeps finding ways to get to your..." You supply the missing word or phrase...

Answer: heart

From the song "Rent".
9. "Can't you spare a ... or two?" You supply the missing word or phrase...

Answer: dime

From the song "Xmas Bells".
10. "Cause every night, who's in your...?" You supply the missing word or phrase...

Answer: bed

From "Take Me or Leave Me". This line is sung by Maureen to Joanne.
Source: Author bijolie

This quiz was reviewed by FunTrivia editor crisw before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us