FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about RENT Song Lyrics
Quiz about RENT Song Lyrics

"RENT" Song Lyrics Trivia Quiz


For this quiz, you have to really know the lyrics to the songs. I put down words in a song from Act I or II, and you try to guess which song it comes from.

A multiple-choice quiz by JHardy1. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. Rent
  8. »
  9. Rent Lyrics

Author
JHardy1
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
127,763
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2716
- -
Question 1 of 10
1. "We're hungry and frozen/Some life that we've chosen." Hint


Question 2 of 10
2. "Time flies and then no need to endure anymore." Hint


Question 3 of 10
3. "Your smile reminded me of/I always remind people of who is she?/She died, Her name was April."

Hint


Question 4 of 10
4. "Every single day/I walk down the street/I hear people say, 'Baby's so sweet.'"
Hint


Question 5 of 10
5. "How could a night so frozen be so scalding hot?/How can a morning this mild be so raw?"
Hint


Question 6 of 10
6. "My body's talking to me/It says, "Time for danger"/It says "I wanna commit a crime/Wanna be the cause of a fight/Wanna put on a tight skirt and flirt/With a stranger." Hint


Question 7 of 10
7. "So that's five miso soup, four seaweed salad/Three soy burger dinner, two tofu dog platter/And one pasta with meatless balls." Hint


Question 8 of 10
8. "I jumped over the moon/What?/A leap of moooooooooooo!"

Hint


Question 9 of 10
9. "Follow the man follow the man/With his pockets full of the jam/Follow the man follow the man/Help me out, daddy/If you can/Got any D man?/I'm cool/Got any C man?/I'm cool/Got any X?/Any smack?/Any horse?/Any jugie boogie boy?/Any blow?" Hint


Question 10 of 10
10. "Don't breathe too deep/Don't think all day/Dive into work/Drive the other way/That drip of hurt/That pint of shame/Goes away/Just play the game." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "We're hungry and frozen/Some life that we've chosen."

Answer: Rent

"How we gonna pay, how we gonna pay, how we gonna pay last year's rent?"
2. "Time flies and then no need to endure anymore."

Answer: One Song Glory

"Time dies...the door." (It's Mimi!) Roger wants to write one song before he dies. (~tear~)
3. "Your smile reminded me of/I always remind people of who is she?/She died, Her name was April."

Answer: Light My Candle

"It's out again/Sorry about your friend/Would you light my candle?" Roger and Mimi first met in this song.
4. "Every single day/I walk down the street/I hear people say, 'Baby's so sweet.'"

Answer: Take Me or Leave Me

"Ever since puberty/Everybody stares at me/Boys - girls/I can't help it baby." I love this song. Maureen and Joanne...what a great couple.
5. "How could a night so frozen be so scalding hot?/How can a morning this mild be so raw?"

Answer: Halloween

"Why are entire years strewn/On the cutting room floor of memory/When single frames from one magic night/Forever flicker in close-up/On the 3D Imax of my mind." Mark sings this all by himself.
6. "My body's talking to me/It says, "Time for danger"/It says "I wanna commit a crime/Wanna be the cause of a fight/Wanna put on a tight skirt and flirt/With a stranger."

Answer: Out Tonight

"I've had a knack from way back/At breaking the rules once I learn the games."
7. "So that's five miso soup, four seaweed salad/Three soy burger dinner, two tofu dog platter/And one pasta with meatless balls."

Answer: La Vie Boheme

"Ugh/It tastes the same/If you close your eyes." The whole gang is at The Life Cafe in this song.
8. "I jumped over the moon/What?/A leap of moooooooooooo!"

Answer: Finale B

"She's back/I was in a tunnel. Heading for this warm, white light/Oh my god/And I swear Angel was there and she looked GOOD! And she said, 'Turn around, girlfriend, and listen to that boy's song.'
(even in the afterlife...Angel still looks good)." I'm so glad Mimi is alive!
9. "Follow the man follow the man/With his pockets full of the jam/Follow the man follow the man/Help me out, daddy/If you can/Got any D man?/I'm cool/Got any C man?/I'm cool/Got any X?/Any smack?/Any horse?/Any jugie boogie boy?/Any blow?"

Answer: Christmas Bells

This is when the junkies want drugs from THE MAN.
10. "Don't breathe too deep/Don't think all day/Dive into work/Drive the other way/That drip of hurt/That pint of shame/Goes away/Just play the game."

Answer: What You Own

Ok that's it. Hope you enjoyed my little quiz. Lyrics are written thanks to http://www.lifecafe.com/lyrics5.htm.
Source: Author JHardy1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. 'Rent' - Lyrics Mania Average
2. Sing it! Average
3. Lyrics of "Rent" Average
4. Finish the Lyric: Rent Style Average
5. Cuz Everything is "Rent"! Easier
6. 'Rent' Lyrics Average
7. Do You Know "RENT" Lyrics? Average
8. "Rent" Lyrics and Songs Easier
9. 'Rent' Next Lines Easier
10. "RENT" - "Christmas Bells" Average
11. Rent Average
12. One Quiz Glory Part 2 Average

6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us