FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about RENT  Christmas Bells
Quiz about RENT  Christmas Bells

"RENT" - "Christmas Bells" Trivia Quiz


Do you know what the lyrics to this great song are? If you know "RENT", the Broadway play, you should.

A multiple-choice quiz by kittykat21589. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. Rent
  8. »
  9. Rent Lyrics

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
229,655
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
806
- -
Question 1 of 10
1. What was not mentioned as one of the items that the homeless won't have this Christmas? Hint


Question 2 of 10
2. What happened to the broker? Hint


Question 3 of 10
3. What is the one vice left for Roger? Hint


Question 4 of 10
4. Benny's father-in-law is coming to see the protest.


Question 5 of 10
5. What is the price Angel and the coat vendor end up agreeing on for Collins' new coat? Hint


Question 6 of 10
6. What does Mimi say to Roger when he asks her to dinner? Hint


Question 7 of 10
7. What do the junkies ask for first from The Man? Hint


Question 8 of 10
8. There is no room at the Ramada Inn.


Question 9 of 10
9. Did Roger say that Mark was over Maureen?


Question 10 of 10
10. Who asks the last question in the entire song? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was not mentioned as one of the items that the homeless won't have this Christmas?

Answer: Eggnog

The word merry isn't "in their vocabulary".
2. What happened to the broker?

Answer: He went broke and then broke down

This is said by the vendor who sells Collins his new coat.
3. What is the one vice left for Roger?

Answer: Eating

He changes the subject when Mark starts to talk about Mimi.
4. Benny's father-in-law is coming to see the protest.

Answer: True

He doesn't sound too happy about this when he says to his wife, "Your father? Damn!"
5. What is the price Angel and the coat vendor end up agreeing on for Collins' new coat?

Answer: 15 dollars

After a long exchange, they both agree on Angel's original price.
6. What does Mimi say to Roger when he asks her to dinner?

Answer: That'll do

He asks her to make up for his bad mood in "Another Day".
7. What do the junkies ask for first from The Man?

Answer: D

The junkies (and Mimi) ask for D, C, X, smack, horse, jugie boogie boy, and blow, in that order.
8. There is no room at the Ramada Inn.

Answer: False

"No room at the Holiday Inn - oh no - and it's beginning to snow."
9. Did Roger say that Mark was over Maureen?

Answer: No

Mark said that he was over Maureen, not Roger.
10. Who asks the last question in the entire song?

Answer: Maureen

She says, "Joanne, which way to the stage?"

Thanks for playing my quiz!
Source: Author kittykat21589

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. 'Rent' - Lyrics Mania Average
2. Sing it! Average
3. "RENT" Song Lyrics Average
4. Lyrics of "Rent" Average
5. Finish the Lyric: Rent Style Average
6. Cuz Everything is "Rent"! Easier
7. 'Rent' Lyrics Average
8. Do You Know "RENT" Lyrics? Average
9. "Rent" Lyrics and Songs Easier
10. 'Rent' Next Lines Easier
11. Rent Average
12. One Quiz Glory Part 2 Average

5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us