FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Rent Next Lines
Quiz about Rent Next Lines

'Rent' Next Lines Trivia Quiz


This is a great show and I hope this quiz will appeal to all the 'Rentheads' out there, or anyone who likes the show. All you have to do is give the next line of the song that I give.

A multiple-choice quiz by starlet1986. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. Rent
  8. »
  9. Rent Lyrics

Author
starlet1986
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
86,152
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
5249
- -
Question 1 of 15
1. "December 24th. Nine pm, eastern standard time." Hint


Question 2 of 15
2. "It's nothing, they turned off my heat." Hint


Question 3 of 15
3. "Yes-this body provides a comfortable home for the Acquired Immune Deficiency Syndrome." Hint


Question 4 of 15
4. "It's a comfort to know." Hint


Question 5 of 15
5. "Maureen is protesting losing her performance space." Hint


Question 6 of 15
6. "No room at the Holiday Inn - Oh no!" Hint


Question 7 of 15
7. "Bisexuals, Trisexuals, Homo Sapiens, Carcinogens, Hallucinogens," Hint


Question 8 of 15
8. "I couldn't crack the love code, dear." Hint


Question 9 of 15
9. "To dogs!" Hint


Question 10 of 15
10. "Hot- Hot- Hot- Sweat- Sweet." Hint


Question 11 of 15
11. "Why did Mimi knock on Roger's door?" Hint


Question 12 of 15
12. "You heard?" (from the song 'Goodbye Love') Hint


Question 13 of 15
13. "Don't breathe too deep." Hint


Question 14 of 15
14. "The code, well. . . ?" Hint


Question 15 of 15
15. "There is no future." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "December 24th. Nine pm, eastern standard time."

Answer: "From here on in I shoot without a script."

This is the first line of the show, but also appears later with only one change, 9pm is changed to 10pm.
2. "It's nothing, they turned off my heat."

Answer: "And I'm just a little weak on my feet."

This is sung in the song "Light My Candle" and is when Roger and Mimi meet for the first time.
3. "Yes-this body provides a comfortable home for the Acquired Immune Deficiency Syndrome."

Answer: "As does mine."

This is sung when Angel and Collins meet for the first time, after Angel helps Collins because he has been beaten up and robbed of his coat.
4. "It's a comfort to know."

Answer: "When you're singing the hit the road blues."

This is sung by Angel in the song 'Santa Fe'. It is sung after Mark has been harassed by a homeless person, whilst trying to film him.
5. "Maureen is protesting losing her performance space."

Answer: "Not my attitude."

This sung by an annoyed Benny, who is trying to convince Mark to stop Maureen from protesting.
6. "No room at the Holiday Inn - Oh no!"

Answer: "And it's beginning to snow."

This is sung by the homeless people in the big cast number, "Christmas Bells".
7. "Bisexuals, Trisexuals, Homo Sapiens, Carcinogens, Hallucinogens,"

Answer: "Men, Pee Wee Herman."

This appears in the song "La Vie Boheme", which is the finale of the first act.
8. "I couldn't crack the love code, dear."

Answer: "'Til you made the lock on my heart explode!"

This is sung by Mimi to Roger in the song "Happy New Year", whilst they are trying to break back in to their apartment block.
9. "To dogs!"

Answer: "No Benny, to you!"

This is a toast that Benny makes after letting the others back into their apartment.
10. "Hot- Hot- Hot- Sweat- Sweet."

Answer: "Wet- Wet- Wet- Red- heat."

This is sung in the nightmare before Angel dies.
11. "Why did Mimi knock on Roger's door?"

Answer: "And Collins choose that phone booth?"

This is sung by Mark as he reflects on Angel's death and what has happened in the past year.
12. "You heard?" (from the song 'Goodbye Love')

Answer: "Every word."

This is Mimi's reply to Roger after she finds out that he doesn't want to watch her die.
13. "Don't breathe too deep."

Answer: "Don't think all day."

This is sung by Roger and Mark in the song "What You Own".
14. "The code, well. . . ?"

Answer: "A-N-G-E-L."

This is the code that Collins has used to re-wire the ATM machine.
15. "There is no future."

Answer: "There is no past."

This is sung by Mark after Mimi has been brought back to life.
Source: Author starlet1986

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "Rent" Lyrics and Songs Easier
2. Finish the Lyric: Rent Style Average
3. 'Rent' Lyrics Average
4. "RENT" Song Lyrics Average
5. Do You Know "RENT" Lyrics? Average
6. Cuz Everything is "Rent"! Easier
7. 'Rent' - Lyrics Mania Average
8. "RENT" - "Christmas Bells" Average
9. Sing it! Average
10. Lyrics of "Rent" Average
11. Rent Average
12. 'Rent' ! Average

6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us