Quiz about Spelling Bee
Quiz about Spelling Bee

Spelling Bee Multiple Choice Quiz | 10 Questions


Heere's the deel if yu like two spel. I'll give a hinte and yu pic witch werd is the won spelld rite. Remembur yor speling! (...mabee i shood tak this teste...)

A multiple-choice quiz by Ace417. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. English
  8. »
  9. Spelling Bee

Author
Ace417
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
51,610
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
11588
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Edzell_Blue (7/10), ybrooks (6/10), ren33 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Definition: great length of life. Hint

Longevity
Longevety
Lonjevity
Longevaty

2. A disparaging remark or phrase would be a ___ one. Hint

Derogatorrie
Derrogatory
Derogatory
Derogatorry

3. Definition: A writ summoning a witness under a penalty. Hint

Subpeona
Supoena
Subpoena
Supena

4. Which of these means 'continued diligence'? Hint

Perserverance
Perseiverance
Perseveirance
Perseverance

5. To keep something in seclusion is to ____ it. Hint

Quarrentine
Quarrantine
Quarantine
Quarentine

6. A large discharge of blood from the blood vessels.(American spelling) Hint

Hemmorrage
Hemorrhage
Hemhorrage
Hemorrage

7. That little 'voice' inside you. Hint

Conciense
Conscience
Consiense
Consciense

8. A feeling of great happiness. Hint

Euphoria
Euforia
Euforria
Euphorria

9. A fruit with a tough reddish rind and tart red pulp surrounding many small seeds. Hint

Pomigranete
Pomigranite
Pomegranate
Pomegranete

10. Irregular movement of the air currents in the atmosphere. Hint

Terbulence
Turbulance
Terbulance
Turbulence


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Definition: great length of life.

Answer: Longevity

2. A disparaging remark or phrase would be a ___ one.

Answer: Derogatory

3. Definition: A writ summoning a witness under a penalty.

Answer: Subpoena

4. Which of these means 'continued diligence'?

Answer: Perseverance

5. To keep something in seclusion is to ____ it.

Answer: Quarantine

6. A large discharge of blood from the blood vessels.(American spelling)

Answer: Hemorrhage

Sorry that's kinda gross but it's a good spelling word.
7. That little 'voice' inside you.

Answer: Conscience

8. A feeling of great happiness.

Answer: Euphoria

9. A fruit with a tough reddish rind and tart red pulp surrounding many small seeds.

Answer: Pomegranate

10. Irregular movement of the air currents in the atmosphere.

Answer: Turbulence

Hope you liked this quiz and learned something!
Source: Author Ace417

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 01 2023 : Edzell_Blue: 7/10
Feb 01 2023 : ybrooks: 6/10
Jan 29 2023 : ren33: 9/10
Jan 26 2023 : Guest 99: 10/10
Jan 24 2023 : Guest 104: 8/10
Jan 18 2023 : Guest 174: 9/10
Jan 18 2023 : Guest 45: 9/10
Jan 18 2023 : Winegirl718: 9/10
Jan 16 2023 : Macsrods: 1/10

Score Distribution

quiz
2/3/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us