Quiz about Which Is The Correct Spelling
Quiz about Which Is The Correct Spelling

Which Is The Correct Spelling? Quiz


Do you know the correct spelling?

A multiple-choice quiz by rmillar. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. English
  8. »
  9. Spelling Bee

Author
rmillar
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
29,240
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
18916
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Alison4 (10/10), Guest 174 (8/10), Guest 50 (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which is the correct spelling? Hint

Cromeatography
Crowmatografie
Chromatography
Chromeatography

2. Which is the correct spelling? Hint

Atomike
Atomik
Atomic
Atomec

3. Which is the correct spelling? Hint

Residue
Residuo
Resedue
Risidue

4. Which is the correct spelling? Hint

Assassination
Assasination
Asasination
Asassination

5. Which is the correct British spelling? Hint

Ansetitic
Anaesthetic
Anaestetic
Anastetic

6. Which of these is a correct spelling? Hint

Appendictomy
Apendectomie
Appendectomy
Appendectomie

7. Which is the correct spelling? Hint

Morgadge
Morgage
Mortgage
Mortgadge

8. Which is the correct spelling of the word describing a painting that uses only shades of a single color? Hint

Monochrom
Monocrome
Monochrome
Monocrowm

9. Which is the correct spelling? Hint

Mathmatishun
Mathamatician
Mathematician
Mathmatician

10. Which is the correct spelling? Hint

Amidextrous
Ambidextruss
Ambydextros
Ambidextrous


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which is the correct spelling?

Answer: Chromatography

2. Which is the correct spelling?

Answer: Atomic

3. Which is the correct spelling?

Answer: Residue

4. Which is the correct spelling?

Answer: Assassination

5. Which is the correct British spelling?

Answer: Anaesthetic

Americans spell this word "anesthetic."
6. Which of these is a correct spelling?

Answer: Appendectomy

7. Which is the correct spelling?

Answer: Mortgage

8. Which is the correct spelling of the word describing a painting that uses only shades of a single color?

Answer: Monochrome

9. Which is the correct spelling?

Answer: Mathematician

10. Which is the correct spelling?

Answer: Ambidextrous

Source: Author rmillar

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 29 2023 : Alison4: 10/10
Jan 28 2023 : Guest 174: 8/10
Jan 27 2023 : Guest 50: 7/10
Jan 27 2023 : Guest 73: 9/10
Jan 26 2023 : mg01: 9/10
Jan 25 2023 : star39fish: 9/10
Jan 22 2023 : MikeyGee: 9/10
Jan 22 2023 : frosty123: 8/10
Jan 21 2023 : Guest 47: 9/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
This quiz is part of series This is so easy!:

I don't mind taking quizzes that are easy to complete. I don't think quizzes need to be challenging. In this list are twenty quizzes that I think are easy (not necessarily rated easy), one quiz for each category.

  1. 15 Land Animals with 3 Letter Names Easier
  2. NOT Days of the Strong Easier
  3. Which Actor Am I? Very Easy
  4. Let's learn our ABCs the Disney Way Easier
  5. 25 Questions For Children Very Easy
  6. Just Fill in the Correct Letter! Average
  7. 9 for 10 - Peru Average
  8. The Cold War Easier
  9. Games We Love Easier
  10. Which Is The Correct Spelling? Easier
  11. Name the Author Average
  12. "Star Trek" Subtitles Easier

1/31/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us