Quiz about A Spelling Bee that Stings
Quiz about A Spelling Bee that Stings

A Spelling Bee that Stings Trivia Quiz


Choose the correct spelling for each word.

A multiple-choice quiz by Astrix. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. English
  8. »
  9. Spelling Bee

Author
Astrix
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
52
Updated
Apr 27 22
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
55214
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 76 (7/15), Guest 69 (11/15), ybrooks (9/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Composed of various and diverse things or elements; mixed (adjective) Hint

Miscellanious
Miscellenious
Miscelaneous
Miscellaneous

2. Without error or blemish; faultless; flawless (adjective) Hint

Immacullate
Immacculate
Immaculate
Imacculate

3. One whose worth is valued at a $1,000,000 or more (noun) Hint

Milionairre
Milionnaire
Millionnairre
Millionaire

4. Giving off bubbles of gas, such as water charged with carbon dioxide; bubbly (adjective) Hint

Efervescent
Effervescent
Eferrvescent
Efferrvescent

5. One who kills; especially one who murders a political figure (noun) Hint

Assasin
Assasinn
Asassin
Assassin

6. One competent to judge critically because of thorough knowledge (noun) Hint

Connoiseur
Connoisseur
Conoisseur
Connoissoir

7. A large mammal of Africa and Asia, having one or two horns on its snout (noun) Hint

Rhinoserous
Rhinoceros
Rhinocceros
Rhinnoceros

8. To do a favour for; to adapt or modify (verb) Hint

Accomodate
Accommodate
Accomadate
Accommadate

9. Inflammation of the two lymph organs in the throat (noun) (American spelling) Hint

Tonssilitis
Tonssillitis
Tonsillitis
Tonnsilitis

10. A prison; especially one operated by state or federal government for serious criminals (noun) Hint

Pennitentiary
Penitentary
Penitentiary
Pennitenciary

11. The foot throttle of an automobile (noun) Hint

Ascelerator
Accellerator
Ascellerator
Accelerator

12. To fall into partial ruin or decay (verb) Hint

Dilapidate
Dillapedate
Dillapidate
Dilappidate

13. A stew of meat cut into small pieces and served with gravy (noun) Hint

Friccassee
Fricaissee
Fricasee
Fricassee

14. To completely destroy (verb) Hint

Annihilate
Anihilate
Annihalate
Anihillate

15. A plant with large showy flowers (noun) Hint

Chrysanthemum
Crysanthemum
Chrysanthamum
Crysanthamum


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Composed of various and diverse things or elements; mixed (adjective)

Answer: Miscellaneous

2. Without error or blemish; faultless; flawless (adjective)

Answer: Immaculate

3. One whose worth is valued at a $1,000,000 or more (noun)

Answer: Millionaire

4. Giving off bubbles of gas, such as water charged with carbon dioxide; bubbly (adjective)

Answer: Effervescent

5. One who kills; especially one who murders a political figure (noun)

Answer: Assassin

6. One competent to judge critically because of thorough knowledge (noun)

Answer: Connoisseur

7. A large mammal of Africa and Asia, having one or two horns on its snout (noun)

Answer: Rhinoceros

8. To do a favour for; to adapt or modify (verb)

Answer: Accommodate

9. Inflammation of the two lymph organs in the throat (noun) (American spelling)

Answer: Tonsillitis

10. A prison; especially one operated by state or federal government for serious criminals (noun)

Answer: Penitentiary

11. The foot throttle of an automobile (noun)

Answer: Accelerator

12. To fall into partial ruin or decay (verb)

Answer: Dilapidate

13. A stew of meat cut into small pieces and served with gravy (noun)

Answer: Fricassee

14. To completely destroy (verb)

Answer: Annihilate

15. A plant with large showy flowers (noun)

Answer: Chrysanthemum

Source: Author Astrix

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ponycargirl before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 02 2023 : Guest 76: 7/15
Feb 01 2023 : Guest 69: 11/15
Feb 01 2023 : ybrooks: 9/15
Jan 31 2023 : Guest 132: 7/15
Jan 30 2023 : Guest 158: 11/15
Jan 29 2023 : Guest 70: 8/15
Jan 27 2023 : Guest 184: 12/15
Jan 27 2023 : Guest 24: 11/15
Jan 27 2023 : VBookWorm: 8/15

Score Distribution

quiz
2/3/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us