FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Stone Barringtons World
Quiz about Stone Barringtons World

Stone Barrington's World Trivia Quiz


For all you readers who read Stuart Woods' books, you are probably familiar with his character Stone Barrington. So, here are some questions on all nine of the books varying in difficulty. Warning: There are a few book spoilers in here.

A multiple-choice quiz by tash815. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors T-Z
  8. »
  9. W

Author
tash815
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
135,922
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Tough
Avg Score
12 / 20
Plays
401
- -
Question 1 of 20
1. Where was Stone shot? Hint


Question 2 of 20
2. Who is Stone's best friend? Hint


Question 3 of 20
3. Stone was on the NYPD for 10 years only.


Question 4 of 20
4. What is the name of the law firm Stone works outside of? Hint


Question 5 of 20
5. When Sasha Njinsky jumped off the building, what was her ambulance hit by? Hint


Question 6 of 20
6. Where does Stone usually hang out for a drink? Hint


Question 7 of 20
7. In which book do we meet Allison Manning? Hint


Question 8 of 20
8. Stone wanted to propose to Arrington Carter.


Question 9 of 20
9. In "Dirt" what did the pieces of gossip always start with? Hint


Question 10 of 20
10. What is Dino's wife's name? Hint


Question 11 of 20
11. In "Swimming to Catalina", Vance calls Stone with surprising news about Arrington. What is it? Hint


Question 12 of 20
12. Stone meets Allison again in "Cold Paradise", but her name isn't Allison Manning anymore. What is it? Hint


Question 13 of 20
13. With whom does Stone buy the house in the country? Hint


Question 14 of 20
14. Where were Stone and Dolce "married"? Hint


Question 15 of 20
15. Arrington may have shot Vance, but we'll never know because the maid wiped off any finger prints on the gun.


Question 16 of 20
16. In the last book "Dirty Work", Carpenter tells Elaine her name is what? Hint


Question 17 of 20
17. Who pushed Sasha Njinsky? Hint


Question 18 of 20
18. In "Worst Fears Realized", Sarah went back to England because she was shot at.


Question 19 of 20
19. Stone's first secretary was_____ and his second was_____? Hint


Question 20 of 20
20. This is kinda tricky: Who is Stone's housekeeper? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 10 2024 : Guest 98: 16/20
Feb 23 2024 : Guest 73: 10/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where was Stone shot?

Answer: knee

He was supposedly going to tap dance through the physical.
2. Who is Stone's best friend?

Answer: Dino Bachetti

They were partners before Stone retired.
3. Stone was on the NYPD for 10 years only.

Answer: False

He was on the the NYPD for 14 years. He spent four as a cop and ten as a detective.
4. What is the name of the law firm Stone works outside of?

Answer: Woodman and Weld

It's mentioned in almost all the books. Bill Eggers is the person who calls him to tell him about the cases.
5. When Sasha Njinsky jumped off the building, what was her ambulance hit by?

Answer: a firetruck

After the firetruck hit her, Herbert Van Fleet took her.
6. Where does Stone usually hang out for a drink?

Answer: Elaine's

It's owned and operated by Elaine Kaufman. She's a good friend of him and Dino.
7. In which book do we meet Allison Manning?

Answer: "Dead in the Water"

Stone met her on St Marks Island, and she came back in "Cold Paradise".
8. Stone wanted to propose to Arrington Carter.

Answer: True

He was going to propose, but she married Vance Calder.
9. In "Dirt" what did the pieces of gossip always start with?

Answer: Greetings Earthlings!

It always said Greetings Earthlings in big letters at the top of the page.
10. What is Dino's wife's name?

Answer: Mary Ann Bianchi

They got married because she was pregnant. Also, if Dino wasn't Italian he'd be at the bottom of the river with concrete blocks on his feet. (Dolce is Mary Ann's sister)
11. In "Swimming to Catalina", Vance calls Stone with surprising news about Arrington. What is it?

Answer: She's pregnant

Stone mostly went to LA because he could have been the father.
12. Stone meets Allison again in "Cold Paradise", but her name isn't Allison Manning anymore. What is it?

Answer: Elizabeth Harding

Elizabeth is her middle name, and she just came up with Harding.
13. With whom does Stone buy the house in the country?

Answer: Sarah Buckminister

She also convinces him to buy a car. Dolce does come into the book later.
14. Where were Stone and Dolce "married"?

Answer: Italy

It's where she's from, but they only go through one of the two ceremonies because Vance is shot, and when he goes to defend Arrington, he falls for her again.
15. Arrington may have shot Vance, but we'll never know because the maid wiped off any finger prints on the gun.

Answer: False

The butler wiped off the prints and hid the gun.
16. In the last book "Dirty Work", Carpenter tells Elaine her name is what?

Answer: Felicity

Stone asked her if it really is Felicity and she said sometimes.
17. Who pushed Sasha Njinsky?

Answer: Cary Hilliard

Cary was jealous of Sasha and Barron's relationship.
18. In "Worst Fears Realized", Sarah went back to England because she was shot at.

Answer: False

Actually, her art gallery blew up, and Stone and Dino got everyone out in the nick of time.
19. Stone's first secretary was_____ and his second was_____?

Answer: Alma,Joan

His first secretary, Alma was attacked and killed in "Worst Fears Realized", and Bill Eggers sent Joan to replace her.
20. This is kinda tricky: Who is Stone's housekeeper?

Answer: Helene

She's mentioned throughout the books a few times.
Source: Author tash815

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us