Quiz about All About Disney
Quiz about All About Disney

All About Disney Trivia Quiz


This should be pretty easy if you have seen a few Disney movies! Good luck!

A multiple-choice quiz by perkybabe05. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movie Mixture
  8. »
  9. Kids and Animated Mixture

Author
perkybabe05
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
108,706
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
25457
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 50 (10/10), Guest 24 (10/10), Guest 162 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which movie features a little dragon who helps a warrior girl? Hint

Mulan
Cinderella
Beauty and the Beast
Lilo and Stitch

2. Which movie featured an alien named Experiment 626? Hint

Cinderella
Lilo and Stitch
Mary Poppins
James and the Giant Peach

3. Which movie has seven little men who are miners? Hint

Beauty and the Beast
Cinderella
Snow White and the Seven Dwarfs
Pocahontas

4. Which movie has a huge fruit that a little boy crawls into? Hint

James and the Giant Peach
Toy Story
Beauty and the Beast
The Little Mermaid

5. Which movie has a cowboy named Woody? Hint

Lilo and Stitch
Cinderella
Toy Story
The Little Mermaid

6. Which movie had a curious mermaid? Hint

Cinderella
The Little Mermaid
Pocahontas
Beauty and the Beast

7. What movie has two evil stepsisters, an evil stepmother, and a fairy godmother? Hint

Pocahontas
Beauty and the Beast
Cinderella
Lilo and Stich

8. What movie had mirror, rose, and talking furniture? Hint

Cinderella
Beauty and the Beast
Toy Story
James and the Giant Peach

9. Where is Disney World located? Hint

Mississippi
Alabama
Florida
Maine

10. Who is the creator of Disney? Hint

Rick Disney
Walt Disney
Cory Disney
Billy Disney


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which movie features a little dragon who helps a warrior girl?

Answer: Mulan

Christina Aguilera sang a song in this movie.
2. Which movie featured an alien named Experiment 626?

Answer: Lilo and Stitch

This movie had Elvis music.
3. Which movie has seven little men who are miners?

Answer: Snow White and the Seven Dwarfs

This movie was one of the first Disney movies. "Snow White" was originally released on December 21, 1937.
4. Which movie has a huge fruit that a little boy crawls into?

Answer: James and the Giant Peach

This was a movie with animation and live people.
5. Which movie has a cowboy named Woody?

Answer: Toy Story

This was a Disney and Pixar film. With people like Tom Hanks and Tim Allen voicing in it, it was sure to be a hit!
6. Which movie had a curious mermaid?

Answer: The Little Mermaid

I loved the songs in this movie! They created a sequel to this movie also called 'The Little Mermaid 2'. She has a daughter.
7. What movie has two evil stepsisters, an evil stepmother, and a fairy godmother?

Answer: Cinderella

This movie was remade with Brandy as 'Cinderella'!
8. What movie had mirror, rose, and talking furniture?

Answer: Beauty and the Beast

There was a Christmas 'Beauty and the Beast' movie also.
9. Where is Disney World located?

Answer: Florida

It's my favorite vacation spot! There is a Disney Land in California.
10. Who is the creator of Disney?

Answer: Walt Disney

Walt Disney is so cool! After he passed away his brother took care of Disney.
Source: Author perkybabe05

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ILuv2Teach before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 02 2022 : Guest 50: 10/10
Dec 02 2022 : Guest 24: 10/10
Nov 30 2022 : Guest 162: 10/10
Nov 29 2022 : lolleyjay: 10/10
Nov 27 2022 : Guest 67: 10/10
Nov 27 2022 : hubball: 10/10
Nov 27 2022 : Coromom: 9/10
Nov 27 2022 : Silver6790: 10/10
Nov 27 2022 : Guest 99: 10/10

Score Distribution

quiz
12/4/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us