FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Cell Block Tango from the movie Chicago
Quiz about Cell Block Tango from the movie Chicago

"Cell Block Tango" from the movie "Chicago" Quiz


All of these questions have to do with the "Cell Block Tango" number from the movie "Chicago". Good luck!

A multiple-choice quiz by Tatsiko. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Chicago

Author
Tatsiko
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
127,204
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
8162
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 63 (6/10), Guest 181 (2/10), Guest 104 (0/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the correct order in the song? Hint


Question 2 of 10
2. "So I took the shotgun off the wall and I fired two warning shots into _________________."

Answer: (Two Words (where did she shoot?))
Question 3 of 10
3. Annie killed her boyfriend when she found out that he had six wives. How did she do it? Hint


Question 4 of 10
4. How many times did June say her husband "ran" into her knife? Hint


Question 5 of 10
5. Only one of the girls on Murderesses Row claims she is innocent.


Question 6 of 10
6. In which acrobatic position did Velma find her sister and her husband in when she came back to the Hotel Cicero? Hint


Question 7 of 10
7. Mona says that her boyfriend, Alvin Lipschitz was "a real artistic guy...sensitive." What was his occupation? Hint


Question 8 of 10
8. Why did Mona kill Lipschitz? Hint


Question 9 of 10
9. Who is the only woman who is accused of murdering more than one person? Hint


Question 10 of 10
10. "He had it coming. He had it coming. He only had himself to blame. If you'd have been there, if you'd have seen it. I betcha you would have _________________."

Answer: (Three Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 01 2024 : Guest 63: 6/10
Jan 26 2024 : Guest 181: 2/10
Jan 26 2024 : Guest 104: 0/10
Jan 24 2024 : KEWhplover123: 9/10
Jan 21 2024 : Guest 98: 9/10
Jan 17 2024 : Guest 73: 9/10
Jan 14 2024 : Yaarbiriah: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the correct order in the song?

Answer: Pop, six, squish, uh-uh, Cicero, Lipschitz

Each word symbolizes what happened to each woman on Murderesses Row when they committed the crime. For example, Annie killed her boyfriend when she found out he had "six" other wives. And Velma killed her sister and husband at the Hotel "Cicero" when she discovered them sleeping together.
2. "So I took the shotgun off the wall and I fired two warning shots into _________________."

Answer: his head

Liz was sick of hearing her husband popping his gum all the time. One night, she came home from work, after a hard day, and he was popping his gum. She couldn't take it anymore, so she shot him.
3. Annie killed her boyfriend when she found out that he had six wives. How did she do it?

Answer: She poisoned him.

"So that night, when he came home, I mixed him his drink as usual. You know, some guys just can't hold their arsenic."
4. How many times did June say her husband "ran" into her knife?

Answer: 10

She killed him after he kept accusing her of having an affair with the milkman.
5. Only one of the girls on Murderesses Row claims she is innocent.

Answer: False

Hunyak and Velma both claim that they are not guilty.

Hunyak, the Hungarian girl, gives her story in Hungarian. Translated into English, she says: "What I am doing here? They say, that the famous lakem kept down my husband and I stoke off his head. But this is not true, I am guiltless. I don't know why Uncle Sam says that I did it. I tried to explain at the police station but they didn't understand me..." Roxie asks if she did it, and she replies, "Uh-uh. Not guilty!"

Velma also claims that she didn't kill her sister and her husband. "I didn't do it. But if I did it, how can you tell me that I was wrong." However, she does say that she realized they were dead when she was washing the blood off her hands (which seems like she probably did kill them after all!).
6. In which acrobatic position did Velma find her sister and her husband in when she came back to the Hotel Cicero?

Answer: Number 17

Number 17 was the spread eagle. Velma went out to get ice, and left her husband and her sister alone together. When she came back, she found them in the compromising position.
7. Mona says that her boyfriend, Alvin Lipschitz was "a real artistic guy...sensitive." What was his occupation?

Answer: A painter

Mona says that they broke up because of artistic differences. "He saw himself as alive, and I saw him dead!"
8. Why did Mona kill Lipschitz?

Answer: He cheated on her.

Lipschitz was always trying to "find himself". According to Mona, he also found 3 other girls and a guy. That was why she killed him.
9. Who is the only woman who is accused of murdering more than one person?

Answer: Velma

Velma (played by Catherine Zeta-Jones) murdered both her sister Veronica and her husband Charlie when she walked in on them having sex.
10. "He had it coming. He had it coming. He only had himself to blame. If you'd have been there, if you'd have seen it. I betcha you would have _________________."

Answer: done the same

Other choruses include, "They had it coming, They had it coming,
They had it coming all along. I didn't do it, But if I'd done it,
How could you tell me that I was wrong?"

"They had it coming, They had it coming, They had it coming all along. 'Cause if they used us, And they abused us, How could you tell us that we were wrong."

*Some lyrics found on www.stlyrics.com*
Source: Author Tatsiko

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us