FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Chicago The Movie
Quiz about Chicago The Movie

"Chicago", The Movie Trivia Quiz


Here's a quiz on one of the best movie musicals, and the actors in it!

A multiple-choice quiz by lauraholt. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Chicago

Author
lauraholt
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
119,532
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
5095
Last 3 plays: Guest 86 (3/10), Guest 139 (4/10), Guest 92 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. Hunyak (the Hungarian) appears in the movie once more after her death. What musical number was she in? Hint


Question 2 of 10
2. Catherine Zeta-Jones has a noticeable scar in the movie, which she also has in real life. What kind of scar is it? Hint


Question 3 of 10
3. Mama Morton has pictures hanging on the wall of her office. What are the pictures of? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the Oscar nominated song that Velma and Roxie sing? Hint


Question 5 of 10
5. Approximately how much time passed between Velma's arrest and Roxie's arrest? Hint


Question 6 of 10
6. Which member of the cast was a former "Grease" cast member on Broadway? Hint


Question 7 of 10
7. When Amos had to sell Roxie's belongings in order to pay Billy Flynn, how much did Roxie's jar of cold cream go for? Hint


Question 8 of 10
8. What did the garter that Roxie stole from Velma look like? Hint


Question 9 of 10
9. Finish this song phrase: "She'd say, you're the cat's meow, __________________________." Hint


Question 10 of 10
10. Who does Mama say Roxie is going to be bigger than once she's famous? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 28 2024 : Guest 86: 3/10
Feb 26 2024 : Guest 139: 4/10
Feb 03 2024 : Guest 92: 2/10
Jan 26 2024 : Guest 89: 1/10
Jan 24 2024 : KEWhplover123: 7/10
Jan 21 2024 : Guest 98: 5/10
Jan 08 2024 : Guest 82: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Hunyak (the Hungarian) appears in the movie once more after her death. What musical number was she in?

Answer: Razzle Dazzle

If you look closely, Hunyak was the woman Justice during this number (the one with her eyes covered, holding the scales).
2. Catherine Zeta-Jones has a noticeable scar in the movie, which she also has in real life. What kind of scar is it?

Answer: Tracheotomy scar

Catherine had to have a tracheotomy when she was an infant, because she had a virus that hindered her breathing. If you look VERY closely, you can see the scar on her neck in the movie.
3. Mama Morton has pictures hanging on the wall of her office. What are the pictures of?

Answer: Nude girls

If you look closely during one of Mama's scenes with Velma, the camera scrolls around Mama's office. On one of the walls, there are about three pictures of posing girls.
4. What is the name of the Oscar nominated song that Velma and Roxie sing?

Answer: I Move On

This song was performed at the 2003 Oscar ceremony. However, at the ceremony, it wasn't performed by Catherine Zeta-Jones (Velma) and Renee Zellweger (Roxie), but by Catherine and Queen Latifah (Mama Morton).
5. Approximately how much time passed between Velma's arrest and Roxie's arrest?

Answer: One month

In her scene with Fred Casely, Roxie mentions that they've known each other for about a month, since the night "Velma Kelly plugged her sister."
6. Which member of the cast was a former "Grease" cast member on Broadway?

Answer: Richard Gere

Gere played Danny Zuko in a Broadway production of "Grease".
7. When Amos had to sell Roxie's belongings in order to pay Billy Flynn, how much did Roxie's jar of cold cream go for?

Answer: $20

A woman paid $20 dollars for an old jar of Roxie's cold cream!
8. What did the garter that Roxie stole from Velma look like?

Answer: Blue with a rhinestone buckle

At the trial, Mary Sunshine is describing what Roxie is wearing, while Velma and Mama listen on the radio.
9. Finish this song phrase: "She'd say, you're the cat's meow, __________________________."

Answer: Then we'd wow the crowd again!

From Velma's song, "I Can't Do It Alone".
10. Who does Mama say Roxie is going to be bigger than once she's famous?

Answer: Sophie Tucker

Mama says this when she's talking to Roxie in her cell, and Roxie also mentions her name in her song, "Roxie".
Source: Author lauraholt

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us