FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Chicago Quiz
Quiz about The Chicago Quiz

The "Chicago" Quiz


A quiz about my favorite movie, the masterpiece "Chicago".

A multiple-choice quiz by auburnangel. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Chicago

Author
auburnangel
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
111,176
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
5882
- -
Question 1 of 15
1. At which club did Roxie Hart see Velma Kelly perform at the beginning of the film? Hint


Question 2 of 15
2. What was the name of the man Roxie shot? Hint


Question 3 of 15
3. What was going to be Roxie's "signature bit" when she had her own act? Hint


Question 4 of 15
4. What was Amos' job? Hint


Question 5 of 15
5. What was Velma's advice to Roxie? Hint


Question 6 of 15
6. Who was NOT one of the six Cell Block Tango girls? Hint


Question 7 of 15
7. How much of the $5000 required to hire Billy did Amos have before the auction? Hint


Question 8 of 15
8. What was the name of the Evening Star reporter? Hint


Question 9 of 15
9. Where was the only innocent prisoner from? Hint


Question 10 of 15
10. What hotel did Velma kill Veronica and Charlie at? Hint


Question 11 of 15
11. Who was NOT one of the women Lipshitz met when he was "finding himself"? Hint


Question 12 of 15
12. Complete the song title: "Mister _____"

Answer: (transparent - one word)
Question 13 of 15
13. What did Kitty's mother own? Hint


Question 14 of 15
14. What did Harrison call Billy Flynn's charges of tampering with Roxie's diary? Hint


Question 15 of 15
15. Complete the lyric: "You can even marry Harry and mess around with ___."

Answer: (One word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 26 2024 : Guest 128: 7/15
Jan 24 2024 : KEWhplover123: 15/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. At which club did Roxie Hart see Velma Kelly perform at the beginning of the film?

Answer: The Onyx

The Kit Kat Club was in "Cabaret".
2. What was the name of the man Roxie shot?

Answer: Fred Casely

He was actually married with five kids.
3. What was going to be Roxie's "signature bit" when she had her own act?

Answer: aloof

Roxie told Fred she had written down in her diary that she wanted to "get them good and hungry, but always leave them wanting more."
4. What was Amos' job?

Answer: mechanic

Fred sold furniture to the Harts 10% off.
5. What was Velma's advice to Roxie?

Answer: "Keep your paws off my underwear."

Roxie asked for advice when she was returning Velma's newly pressed undergarments. Later, Roxie told Velma to lay off the caramels and, before the trial, stole her blue garter.
6. Who was NOT one of the six Cell Block Tango girls?

Answer: Roxie

Roxie was the one imagining the Cell Block Tango. Liz was "Six", Mona was "Lipshitz", and Annie was "Pop".
7. How much of the $5000 required to hire Billy did Amos have before the auction?

Answer: $2000

He had $1000, borrowed $300 from his coworkers at the garage, and borrowed $700 more from the Building and Loan fund.
8. What was the name of the Evening Star reporter?

Answer: Mary Sunshine

Ashbury, Amyot, and Negron are actors who played reporters in the movie.
9. Where was the only innocent prisoner from?

Answer: Hungary

The Hunyak was not guilty, but was the first woman to be hanged.
10. What hotel did Velma kill Veronica and Charlie at?

Answer: Cicero

Cicero is in Illinois, and the Onyx was the club Velma was arrested in. I hope you know what the Plaza is.
11. Who was NOT one of the women Lipshitz met when he was "finding himself"?

Answer: June

June was one of the Cell Block Tango girls.
12. Complete the song title: "Mister _____"

Answer: Cellophane

Poor, poor Amos.
13. What did Kitty's mother own?

Answer: All the pineapples in Hawaii

Kitty's triple homicide threatened to take the spotlight off Roxie until her "pregnancy".
14. What did Harrison call Billy Flynn's charges of tampering with Roxie's diary?

Answer: erroneous

A word Billy wrote in Roxie's diary to make it seem like Harrison had added entries with lawyer-like vocabulary.
15. Complete the lyric: "You can even marry Harry and mess around with ___."

Answer: Ike

I hope you enjoyed the quiz, as well as the movie!
Source: Author auburnangel

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us