FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Thats Chicago
Quiz about Thats Chicago

That's "Chicago"! Trivia Quiz


"Chicago", a great musical and a great movie! If you loved the movie as much as I did, you'll enjoy this quiz!

A multiple-choice quiz by megrit. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Chicago

Author
megrit
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
116,361
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
7660
- -
Question 1 of 10
1. "Come on babe, why don't we paint the town? And __________." Hint


Question 2 of 10
2. Billy Flynn is a _______. Hint


Question 3 of 10
3. Roxie is pregnant with Amos' baby.


Question 4 of 10
4. "So I took the shotgun off the wall and fired two warning shots. Into his ____."

Answer: (One Word - body part)
Question 5 of 10
5. Who played the Bandleader? Hint


Question 6 of 10
6. "How can they see with ______ in their eyes?" Hint


Question 7 of 10
7. Richard Gere was nominated for an Academy Award for this movie.


Question 8 of 10
8. Which of the following was NOT a way the women killed their significants other in "The Cell Block Tango"? Hint


Question 9 of 10
9. How much does Billy Flynn charge? Hint


Question 10 of 10
10. Who plays the part of Amos Hart? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Come on babe, why don't we paint the town? And __________."

Answer: all that jazz

Sung by Velma Kelly (Catherine Zeta-Jones) in the opening song right after she kills her husband and sister.
2. Billy Flynn is a _______.

Answer: lawyer

He's the lawyer hired to get Roxie Hart out of jail. Her husband Amos is a mechanic, and the man she killed, Fred Casely, was a furniture salesman.
3. Roxie is pregnant with Amos' baby.

Answer: False

She only pretends to be to get the press to pay attention to her. Another woman, Kitty (Lucy Liu), is in the spotlight because she killed had her husband and the two women with him.
4. "So I took the shotgun off the wall and fired two warning shots. Into his ____."

Answer: head

The "Cellblock Tango" is the women singing about how and why they killed their husbands or boyfriends.
5. Who played the Bandleader?

Answer: Taye Diggs

The Bandleader introduces the musical numbers from Roxie's fantasies.
6. "How can they see with ______ in their eyes?"

Answer: sequins

From the song "Razzle Dazzle," sung by Billy Flynn in the courtroom. An impressive number with acrobats and dancing.
7. Richard Gere was nominated for an Academy Award for this movie.

Answer: False

Catherine Zeta-Jones, Renee Zellweger, John C. Reilly, and Queen Latifah were all nominated.
8. Which of the following was NOT a way the women killed their significants other in "The Cell Block Tango"?

Answer: drowning

"You know, some guys just can't handle their arsenic."
9. How much does Billy Flynn charge?

Answer: Five thousand dollars

Amos only comes up with part of it. Billy Flynn has him auction off Roxie's stuff to get the rest.
10. Who plays the part of Amos Hart?

Answer: John C. Reilly

John C. Reilly is a great character actor from such films as "Gangs of New York" and "The Perfect Storm".
Source: Author megrit

This quiz was reviewed by FunTrivia editor robmeister before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us