FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Grosse Pointe Blank
Quiz about Grosse Pointe Blank

Movie Quiz: Grosse Pointe Blank: 10 Questions | Movies


'Grosse Pointe Blank' is a dark and witty comedy, this quiz is quite tricky so a fan of the film is a must.

A multiple-choice quiz by grimbilly. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Grosse Pointe Blank

Author
grimbilly
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
39,386
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
2903
Last 3 plays: Guest 23 (8/10), Guest 98 (6/10), Guest 97 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Martin Blank's middle initial? Hint


Question 2 of 10
2. Felix turns up at the School reunion and claims to be who? Hint


Question 3 of 10
3. Bob Destepello sells what make of car? Hint


Question 4 of 10
4. What type of car does Debbie Newberry drive? Hint


Question 5 of 10
5. What type of 'hit' does Martin turn down because he has scruples? Hint


Question 6 of 10
6. What does Martin use to kill Felix? Hint


Question 7 of 10
7. At the reunion Martin sees Tracy, what is the name of her baby? Hint


Question 8 of 10
8. What is Martin's mothers name? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of Joan Cusack's character?

Answer: (One Word)
Question 10 of 10
10. What time does Martin agree to pick Debbie up for the reunion? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 17 2024 : Guest 23: 8/10
Mar 17 2024 : Guest 98: 6/10
Mar 05 2024 : Guest 97: 10/10
Feb 28 2024 : Guest 31: 8/10
Feb 14 2024 : Guest 174: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Martin Blank's middle initial?

Answer: Q

2. Felix turns up at the School reunion and claims to be who?

Answer: Sidney Feldman

Felix choose's his name from the first name badge he looks down on.
3. Bob Destepello sells what make of car?

Answer: BMW

Debbie refers to him at the reunion as 'Bobby Beemer'
4. What type of car does Debbie Newberry drive?

Answer: Saab

It's a green convertible.
5. What type of 'hit' does Martin turn down because he has scruples?

Answer: A Green Peace Boat

This is just before his first meeting with Grocer.
6. What does Martin use to kill Felix?

Answer: A Pen

This is the pen that Ken gave him for all his top shelf clients.
7. At the reunion Martin sees Tracy, what is the name of her baby?

Answer: Robbie

Martin ends up taking a picture of Robbie with Debbie holding him.
8. What is Martin's mothers name?

Answer: Mary

9. What is the name of Joan Cusack's character?

Answer: Marcella

She plays Martin's assistant.
10. What time does Martin agree to pick Debbie up for the reunion?

Answer: 7:00pm

Debbie agrees to go after Martin gives her an airplane.
Source: Author grimbilly

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Grosse Pointe Blank Average
2. "Grosse Pointe Blank" Guru Average
3. "Grosse Pointe Blank" Quiz Difficult

4/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us