FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Grosse Pointe Blank Guru
Quiz about Grosse Pointe Blank Guru

"Grosse Pointe Blank" Guru Trivia Quiz


How well did you pay attention to the film? I could watch this film over and over and constantly find something new!

A multiple-choice quiz by foster07. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Grosse Pointe Blank

Author
foster07
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
152,478
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
9 / 15
Plays
2023
Last 3 plays: Guest 12 (13/15), Guest 23 (11/15), Guest 98 (12/15).
- -
Question 1 of 15
1. At the start of the movie, when Martin is on the phone with Marcella, what is he ordering? Hint


Question 2 of 15
2. What year did Martin graduate from high school? Hint


Question 3 of 15
3. Who are "The Queens of the Hotel Hits"? Hint


Question 4 of 15
4. What offer does Martin turn down? Hint


Question 5 of 15
5. With what did Martin kill the president of Paraguay? Hint


Question 6 of 15
6. Martin is still in love with Debbie, his high-school sweetheart. For how many years has he been having recurring dreams about her? Hint


Question 7 of 15
7. Who says "leave your life stock alone"? Hint


Question 8 of 15
8. What is Martin's house when he returns to Grosse Pointe? Hint


Question 9 of 15
9. What drug is Martin's mother on? Hint


Question 10 of 15
10. What is Martin's father's full name?

Answer: (Three Words)
Question 11 of 15
11. In what year was Grosse Pointe High established? Hint


Question 12 of 15
12. Who is the very nasty Frenchman who is hunting for Martin?

Answer: (2 or 3 words)
Question 13 of 15
13. What is the name of the security company that Terry works for? Hint


Question 14 of 15
14. What is the name of the company Martin uses as his shell during the movie? Hint


Question 15 of 15
15. According to Debbie, what is "a swift spiritual kick to the head that alters your reality forever"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 21 2024 : Guest 12: 13/15
Mar 17 2024 : Guest 23: 11/15
Mar 17 2024 : Guest 98: 12/15
Mar 05 2024 : Guest 97: 15/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. At the start of the movie, when Martin is on the phone with Marcella, what is he ordering?

Answer: ammunition

As Martin is lining up the assassination of the bicycle courier, he is very calmly giving Marcella an ammunition order.
2. What year did Martin graduate from high school?

Answer: 1986

He left on his graduation night to join the army.
3. Who are "The Queens of the Hotel Hits"?

Answer: Butch Filipino Ladies

Along with the Maranga Brothers and the East German Ex-Stazi Guys, they are joining Grosser in his union of assassins.
4. What offer does Martin turn down?

Answer: A Greenpeace hit

"I have scruples" is what Martin says to Marcella when she faxes him the offer.
5. With what did Martin kill the president of Paraguay?

Answer: fork

When Martin is talking with Doctor Oatman, he mentions this.
6. Martin is still in love with Debbie, his high-school sweetheart. For how many years has he been having recurring dreams about her?

Answer: 10

"Recurring dreams of loss and pain for 10 years, yeah, I would say that is a bit obsessive."
7. Who says "leave your life stock alone"?

Answer: Debbie

When Debbie is doing her radio show, she comments on the up-coming high school reunion. She mentions that people are returning to their old high school to check their life stock and see how they compare with their fellow classmates.
8. What is Martin's house when he returns to Grosse Pointe?

Answer: An UltiMart

"You can never go home again, Otaman, but you can shop there."
9. What drug is Martin's mother on?

Answer: Lithium

Martin's mother is in a home and is quickly losing her grasp on reality. When Martin sees her, he mentions that the nurses told him she is on lithium. "Oh, those blabber mouths", she says.
10. What is Martin's father's full name?

Answer: Victor Allen Blank

When Martin goes to the graveyard, he pours a bottle of scotch on his father's grave.
11. In what year was Grosse Pointe High established?

Answer: 1893

That would make this year the 110th birthday of Grosse Pointe High!
12. Who is the very nasty Frenchman who is hunting for Martin?

Answer: Felix La Poubelle

Ironically, his last name means "The Garbage Can".
13. What is the name of the security company that Terry works for?

Answer: Castle Gates Patrol

Terry became a security guard after a two week course.
14. What is the name of the company Martin uses as his shell during the movie?

Answer: Pacific Trans Global

Marcella 'takes down' the office by setting it on fire, which we don't see, but we do see her pouring gasoline over the office.
15. According to Debbie, what is "a swift spiritual kick to the head that alters your reality forever"?

Answer: Shakabukku

Debbie figures that Martin is in need of one to help him.
Source: Author foster07

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Grosse Pointe Blank Average
2. "Grosse Pointe Blank" Quiz Difficult
3. Grosse Pointe Blank Average

4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us