Quiz about Kill Bill Volumes 1  2  C
Quiz about Kill Bill Volumes 1  2  C

Kill Bill Volumes 1 & 2 : C Trivia Quiz


My quiz will be on both parts of the movie, "Kill Bill". Both volumes were excellent. I found the first volume more violent, while the second one had more dialogue. The angry bride is on a mission. See if you can answer these questions. Good luck!

A multiple-choice quiz by ginger67. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Kill Bill

Author
ginger67
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
178,456
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
6567
Last 3 plays: Guest 76 (13/15), Guest 217 (13/15), Guest 96 (14/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. How does the first scene of "Kill Bill Volume 1" begin? Hint

Bill is holding a gun to the Bride's head
the bride is going to kill Vernita Green
the bride is all beaten up and lying on the floor
the assassin squad are conspiring to ruin the Bride's wedding rehearsal

2. How does Beatrix (a.k.a. the Bride) kill Elle Driver? Hint

she stabs her in the head
she throws her off a cliff
she cuts off her head
she doesn't

3. What was Beatrix's last name? Hint

Mamba
Kiddo
Aliance
Green

4. How did Beatrix kill Budd? Hint

she didn't
she shot him several times in the head
she cut off his legs, and then finished him off
she put a poisonous snake in a suitcase and when Budd opened it, it bit him several times

5. Who was first on Beatrix's hit list? Hint

Vernita Green
Budd
Elle Driver
O-Ren Ishii

6. What did Budd NOT do to Beatrix? Hint

shoot her in the chest
tie her up
bury her alive
stab her in the leg

7. What was Beatrix's and Bill's daughter's name? Hint

BB
BD
BJ
BR

8. Who killed Beatrix's trainer? Hint

Budd
Bill
Elle Driver
O-Ren

9. What color was the car that Beatrix was driving in "Volume 2"? Hint

white
yellow
blue
pink

10. How did she kill Vernita Green? Hint

she didn't
she shot her in the heart
she cut off her head
she threw a knife at her and it stabbed her in the heart

11. Who was the piano player at the wedding rehearsal? Hint

John Travolta
Samuel L. Jackson
Bruce Willis
None of these

12. What weird habit does the bride have no control over? Hint

crying
swearing
spitting
shooting people in the head

13. Which member of the assassin squad said that Beatrix deserved her revenge, and that they all should die for what they did to her? Hint

O-Ren
Vernita
Elle
Budd

14. Which members of the assassin squad are related? Hint

Bill is Elle's uncle
Elle is Bill's cousin
Budd and Bill are brothers
Budd and Elle are sister and brother

15. Why did Beatrix leave the assassin squad? Hint

she didn't love Bill anymore
she was tired of killing innocent people
she was pregnant
she was getting married


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How does the first scene of "Kill Bill Volume 1" begin?

Answer: the bride is all beaten up and lying on the floor

It was quite a gory beginning to this movie. The scene opens and we see the Bride lying on the floor, scared and very shaken up. Bill walks over to her and wipes some blood off of her face. He then asks her a question and prepares to shoot her. A second before he pulls the trigger, she tells him the baby she's carrying is his. Bang!
2. How does Beatrix (a.k.a. the Bride) kill Elle Driver?

Answer: she doesn't

It was another gory scene. Elle and Beatrix start having a sword fight. They are both very angry women, and are both very smart. Unfortunately, Elle wasn't smart enough to anticipate Beatrix ripping out her other eye! After that we just see Elle screaming in such pain about her eye, but we don't think that actually killed her. But it was enough to stop her for a while!
3. What was Beatrix's last name?

Answer: Kiddo

Throughout both movies we hear Bill calling the Bride, Kiddo. I thought it was his pet name for her. For most of the movies she was referred to as the Bride. In "Kill Bill Volume 2", we find out her name is Beatrix Kiddo.
4. How did Beatrix kill Budd?

Answer: she didn't

Budd stole Beatrix's sword and offered it to Elle for a million dollars. Elle drove to his trailer the next day with the money. She presented him with the suitcase, and he gave her the sword. He was so excited that he opened the suitcase and took out some of the money.

As he lifted up some of the money we see Elle had planted a Black Mamba in there and it bit him several times. After about twenty seconds he died.
5. Who was first on Beatrix's hit list?

Answer: O-Ren Ishii

As we all know, in Quentin's movies he usually puts the sequences of events in a different order from when they actually occur. He made it look as though she killed Vernita first but in actual fact it was O-Ren.
6. What did Budd NOT do to Beatrix?

Answer: stab her in the leg

Budd was prepared for her alright. He shot her in the chest, tied her up and then buried her alive. She managed to free herself and was ready to kill him, but Elle beat her to it.
7. What was Beatrix's and Bill's daughter's name?

Answer: BB

They don't really go into depth as to why her name is BB, but I think it's because both of her parents' names start with a b. While The Bride was in a coma, they had to deliver the baby because it was still alive. During that time, Bill took care of BB. It wasn't until Beatrix went to kill Bill, that she found out that her daughter was alive.
8. Who killed Beatrix's trainer?

Answer: Elle Driver

Elle didn't appreciate him ripping out her eye, so she poisoned his fish, and watched him die. That is why Elle has an eye patch over her eye. It wasn't until "Volume 2" that Elle's other eye got ripped out by The Bride. After that we don't see Elle again.
9. What color was the car that Beatrix was driving in "Volume 2"?

Answer: blue

She traded in the bright yellow wagon for the little blue convertible!
10. How did she kill Vernita Green?

Answer: she threw a knife at her and it stabbed her in the heart

It was a very comical scene. Beatrix came to kill Vernita, so they began to fight. There was glass everywhere, blood all over them and then Vernita's daughter comes home from school and they have to pretend that everything is alright. She sends her daughter upstairs and offers Beatrix a cup of coffee. Vernita tries to talk her way out of being killed but Beatrix doesn't care.

They make a date and a time to meet for a sword fight. As Vernita prepares her daughter's cereal she puts a gun inside the box and takes a shot at Beatrix.

She misses. In shock, Beatrix grabs her knife and throws it at Vernita, stabbing her right in the chest.
11. Who was the piano player at the wedding rehearsal?

Answer: Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson made a cameo appearance in "Kill Bill Volume 2". He didn't really say much, but it was good to see him involved.
12. What weird habit does the bride have no control over?

Answer: spitting

At the beginning we see the bride has been beaten up and shot in the head. Two policemen checking out the scene of the crime were looking at her just lying there unconcious, assuming that she was dead. All of a sudden she spits blood in one of the policeman's face. Obviously she had no control over it because she was unconcious. We also see her spit after she wakes up from being in a coma for four years.
13. Which member of the assassin squad said that Beatrix deserved her revenge, and that they all should die for what they did to her?

Answer: Budd

They all sort of felt that way. They knew they had messed her up pretty badly, but it was Budd who actually verbalized it at the end of "Volume One".
14. Which members of the assassin squad are related?

Answer: Budd and Bill are brothers

We learn that they are brothers in "Kill Bill Volume 2".
15. Why did Beatrix leave the assassin squad?

Answer: she was pregnant

When Beatrix found out that she was pregnant, that changed everything. Being pregnant meant her life of killing innocent people for money was over, her baby became her number one priority.
Source: Author ginger67

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 25 2023 : Guest 76: 13/15
Jan 06 2023 : Guest 217: 13/15
Dec 16 2022 : Guest 96: 14/15

Score Distribution

quiz
1/31/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us