Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Movie Star Match! Trivia Quiz
I'll give you a star and you guess what movie they were in.
A multiple-choice quiz by
Aerowynne
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Movie Trivia
»
Name the Movie
»
Name It - Average 10 B
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
Aerowynne
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
32,557
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
7452
Last 3 plays
: DrSLM (
7/10
), mickeyp (
3/10
), Guest 99 (
7/10
).
One at a Time
-
Single Page
-
Timed Game
Question 1 of 10
1.
James Cagney ?
Hint
Yankee Doodle Dandy
Johnny Eager
The Razors Edge
Going My Way
NEXT>
Question 2 of 10
2.
Kevin Costner ?
Hint
Sayonara
The Accused
Silverado
Out of Africa
NEXT>
Question 3 of 10
3.
Shelley Winters ?
Hint
On Golden Pond
Manipulation
Children of a Lesser God
Diary of Anne Frank
NEXT>
Question 4 of 10
4.
Al Pacino?
Hint
Deep Impact
Goodfellas
Any Given Sunday
Thin Red Line
NEXT>
Question 5 of 10
5.
Arnold Schwarzenegger ?
Hint
Legend
Cobra
Abyss
Kindergarten Cop
NEXT>
Question 6 of 10
6.
Alec Guinness ?
Hint
Star Wars: Phantom Menace
The Three Faces of Eve
Lust for Life
The Bridge on the River Kwai
NEXT>
Question 7 of 10
7.
Pauly Shore ?
Hint
Happy Gilmore
Jury Duty
Flintstones the Movie
10 Things I Hate About You
NEXT>
Question 8 of 10
8.
Kate Winslet ?
Hint
Holy Smoke
The Limey
Britanica
Jewel of the Nile
NEXT>
Question 9 of 10
9.
Robert Duvall ?
Hint
To Kill A Mockingbird
Serpico
A Soldiers Story
Carlito's Way
NEXT>
Question 10 of 10
10.
Ned Beatty ?
Hint
Last Days
The Deer Hunter
Rudy
Midway
(Optional)
Create a
Free
FunTrivia ID to save the points you are about to earn:
Select a User ID:
Choose a Password:
Your Email:
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Most Recent Scores
Oct 23 2026 : DrSLM: 7/10
Oct 17 2026 : mickeyp: 3/10
Oct 09 2026 : Guest 99: 7/10
Oct 02 2026 : Guest 146: 8/10
Sep 24 2026 : DrSLM2: 6/10
Sep 22 2026 : Guest 174:
9/10
Sep 15 2026 : Guest 146: 8/10
Score Distribution
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. James Cagney ?
Answer:
Yankee Doodle Dandy
James Cagney, won an oscar in 1942 for playing the lead role.
2. Kevin Costner ?
Answer:
Silverado
3. Shelley Winters ?
Answer:
Diary of Anne Frank
4. Al Pacino?
Answer:
Any Given Sunday
5. Arnold Schwarzenegger ?
Answer:
Kindergarten Cop
6. Alec Guinness ?
Answer:
The Bridge on the River Kwai
Sir Alec Guinness, was in the original "Star Wars" series.
7. Pauly Shore ?
Answer:
Jury Duty
8. Kate Winslet ?
Answer:
Holy Smoke
9. Robert Duvall ?
Answer:
To Kill A Mockingbird
10. Ned Beatty ?
Answer:
Rudy
Source: Author
Aerowynne
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
spanishliz
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1.
The Many Faces of Movies
Average
2.
10 of the Best Blockbusters in the World...Ever!
Average
3.
Movies with an A
Average
4.
Guess the Movie By the Premise
Average
5.
I Can't Believe It's Not Better
Average
6.
My Favorite Movies : 1
Average
7.
Name The "Blue" Movie
Average
8.
Movie Listings
Average
9.
Movies That Hit South African Shores in 2001
Average
10.
The Ghostest with the Mostest
Average
11.
Flickchick's Favorite Films
Average
12.
Movie Places
Average
Referenced Topics
Movies
Name the Movie
Star Wars
Names
Bridges
Rivers
Arnold Schwarzenegger
Al Pacino
Anne Frank
Kate Winslet
To Kill a Mockingbird
Rudy
Kindergarten Cop
The Bridge on the River Kwai
Kevin Costner
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
Aerowynne
Go to
Name the Movie
Quizzes
More
Name It - Average 10 B
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/30/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us