FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about On Golden Pond
Quiz about On Golden Pond

On Golden Pond Trivia Quiz


Wonderful movie with Katherine Hepburn, Henry Fonda, Jane Fonda and Dabney Coleman.

A multiple-choice quiz by redheadblueeyes. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. On Golden Pond

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
71,000
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2356
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: deuceu72 (10/10), Guest 97 (10/10), Guest 24 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. In what year was this movie made? Hint


Question 2 of 10
2. In what state was most of the movie filmed?

Answer: (Two words)
Question 3 of 10
3. What is the name of the little boy? Hint


Question 4 of 10
4. What does the boy tell Norman they do when they cruise for girls, once they get them they __________?

Answer: (Two Words)
Question 5 of 10
5. What is the name of the trout Norman and the boy go fishing for? Hint


Question 6 of 10
6. What does Norman and the boy do with the trout after they catch him? Hint


Question 7 of 10
7. What does Chelsea do for Norman towards the end of the movie? Hint


Question 8 of 10
8. What does Norman give Chelsea at the end of the movie? Hint


Question 9 of 10
9. Which two actors won Oscars for their roles? Hint


Question 10 of 10
10. Who directed the movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 04 2024 : deuceu72: 10/10
Jun 01 2024 : Guest 97: 10/10
May 30 2024 : Guest 24: 7/10
May 28 2024 : Guest 76: 4/10
Apr 25 2024 : Guest 173: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In what year was this movie made?

Answer: 1981

This was the last movie role for Henry Fonda before he passed away.
2. In what state was most of the movie filmed?

Answer: New Hampshire

3. What is the name of the little boy?

Answer: Billy

4. What does the boy tell Norman they do when they cruise for girls, once they get them they __________?

Answer: suck face

And to this day it still sounds disgusting, doesn't it?
5. What is the name of the trout Norman and the boy go fishing for?

Answer: Walter

Norman named him after Ethel's brother.
6. What does Norman and the boy do with the trout after they catch him?

Answer: Let him go

I would have rather deep fried him myself...eh!
7. What does Chelsea do for Norman towards the end of the movie?

Answer: A back flip

Personally I think this was the director wanting another attempt to see Jane Fonda wet!
8. What does Norman give Chelsea at the end of the movie?

Answer: His diving medal

1921 second place diving medal he won. How sweet!
9. Which two actors won Oscars for their roles?

Answer: Katharine Hepburn and Henry Fonda

Seems like Katharine has a way with doing last movies with people. She also starred opposite Spencer Tracey in his last movie, 'Guess Who's Coming to Dinner?' with Sidney Poitier.
10. Who directed the movie?

Answer: Mark Rydell

Source: Author redheadblueeyes

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "On Golden Pond" Facts Tough
2. Major Payne Difficult
3. Woody Allen's "Manhattan" Average
4. Dean Koontz' "Phantoms" Average

6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us