FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Passenger 57
Quiz about Passenger 57

Test yourself! Take this Passenger 57 Quiz | Movies


Quotes from the movie. Finish the quote or identify the speaker. Plus, other fun trivia from the movie.

A multiple-choice quiz by movieman82. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Passenger 57

Author
movieman82
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
167,318
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
339
Last 3 plays: Guest 76 (6/10), Guest 76 (3/10), Guest 174 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. "It is the nature of man to confuse genius with __________." Hint


Question 2 of 10
2. Who made this statment? "...if he's hurt, I'll press charges against you myself." Hint


Question 3 of 10
3. "You'd think they'd put an airline hyjacker on a bus or a train." Who made this statement? Hint


Question 4 of 10
4. When Cutter asked if his actions would be covered by the company health insurance, Delvecchio said it was covered under the section of what? Hint


Question 5 of 10
5. Cutter tells Rane to always bet on what? Hint


Question 6 of 10
6. Ironically, John Cutter is reading a book with the same title as another one of Wesley Snipes' movies. What is the name of the book? Hint


Question 7 of 10
7. All of Rane's goons are killed at the end of the movie.


Question 8 of 10
8. According to Lt. Biggs, the hyjacked airplane was not going to go any higher than his what? Hint


Question 9 of 10
9. "I was improvising on your ___________." Hint


Question 10 of 10
10. How many airlines has Rane bombed prior to his team taking over Flight 163? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 10 2024 : Guest 76: 6/10
Apr 01 2024 : Guest 76: 3/10
Mar 10 2024 : Guest 174: 3/10
Mar 06 2024 : Guest 172: 3/10
Mar 04 2024 : Guest 73: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "It is the nature of man to confuse genius with __________."

Answer: insanity

Rane says this after Attorney Phillips informs him that their only defense for his crimes is for him to claim insanity.
2. Who made this statment? "...if he's hurt, I'll press charges against you myself."

Answer: Agent Dwight Henderson

Henderson says this to Chief Leonard Biggs after being informed that John Cutter was involved in the situation.
3. "You'd think they'd put an airline hyjacker on a bus or a train." Who made this statement?

Answer: Stuart Ramsey

Ramsey's the head honcho at Atlantic International and is reacting to the news that one of his planes has been hijacked.
4. When Cutter asked if his actions would be covered by the company health insurance, Delvecchio said it was covered under the section of what?

Answer: mental illness

Cutter is trying to sneak on board the plane from a moving car and Sly is trying to talk him out of it.
5. Cutter tells Rane to always bet on what?

Answer: black

Cutter was referring to the game of roulette.
6. Ironically, John Cutter is reading a book with the same title as another one of Wesley Snipes' movies. What is the name of the book?

Answer: The Art of War

You can see Cutter reading the book for a brief moment when Marti comes across him while she's doing a head count. Of course, the number she counts when she sees him is 57.
7. All of Rane's goons are killed at the end of the movie.

Answer: False

Sabrina Ritchie, interestingly the only woman in the gang, was taken away by Agent Henderson at the end of the movie.
8. According to Lt. Biggs, the hyjacked airplane was not going to go any higher than his what?

Answer: blood pressure

Biggs was informing Agent Henderson of the situation when he first made it to the scene.
9. "I was improvising on your ___________."

Answer: security techniques

Cutter didn't like how Marti handled herself during the hyjacker's training course, so he asked her what she thought she was doing, to which she gave this answer.
10. How many airlines has Rane bombed prior to his team taking over Flight 163?

Answer: 4

Back to the scene with Attorney Phillips. Phillips says the feds can prove he's responsible for two bombings. Rane says that he's responsible for twice that.
Source: Author movieman82

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "Passenger 57" (starring Wesley Snipes) Average
2. Passenger 57 Tough
3. Woody Allen's "Manhattan" Average
4. Dean Koontz' "Phantoms" Average
5. Major Payne Difficult

4/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us