FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Quotes From Great Movies
Quiz about Quotes From Great Movies

Quotes From Great Movies Trivia Quiz


A few quotes from a few of my favorite movies. Fill in the blank, name the actor or name the movie.

A multiple-choice quiz by minvc. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Quotes from Movies
  8. »
  9. Movie Quotes Mixture

Author
minvc
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
47,315
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
5 / 15
Plays
4824
- -
Question 1 of 15
1. 'No questions... I'm here for Kip.' What movie? Hint


Question 2 of 15
2. 'I want to take his ___
___.' Nicolas Cage says this...

Answer: (Two Words)
Question 3 of 15
3. 'He's dead, sir, vaporized.' What movie? Hint


Question 4 of 15
4. 'I am a Knight of the Old Code.' What movie? Hint


Question 5 of 15
5. 'No. I'm something else.' Who said it? Hint


Question 6 of 15
6. 'You know every time we smoke, you start lookin' like ____________!' Jada Pinkett-Smith to Queen Latifah...

Answer: (easy!)
Question 7 of 15
7. 'Three days... and you're out!' What movie? Hint


Question 8 of 15
8. 'I might be white on the outside, but on the inside, on the inside I'm brown!' What movie? Hint


Question 9 of 15
9. 'The Rock has become a ________
__________?!' You have to know this...

Answer: (Two Words)
Question 10 of 15
10. Who says '...always was a sucker for a red-head...'? Hint


Question 11 of 15
11. 'Enjoy the show?' 'Yes, were the ______
________ to your liking tonight?' Clovers to Toros.

Answer: (Two Words)
Question 12 of 15
12. 'I just want to hear five words from you...' 'Armaggedon'... What are the five words? Hint


Question 13 of 15
13. 'I was wondering if you're free tonight.' 'I'm free every night... it's in the constitution.' What movie?

Answer: (motorcycles... think.)
Question 14 of 15
14. 'Actually, I help horses with people problems.' Who said it? Hint


Question 15 of 15
15. 'Today is a good day to die.' What movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 21 2024 : Upstart3: 2/15
Apr 02 2024 : Guest 24: 6/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'No questions... I'm here for Kip.' What movie?

Answer: Gone In 60 Seconds

Sway, finally deciding to help Memphis with the boost.
2. 'I want to take his ___ ___.' Nicolas Cage says this...

Answer: face off

'Face/Off' - excellent acting, excellent movie.
3. 'He's dead, sir, vaporized.' What movie?

Answer: The Rock

'The Rock' - one of my favorites. Goodspeed at the end, telling of Mason's 'fate'.
4. 'I am a Knight of the Old Code.' What movie?

Answer: Dragonheart

My son's current favorite movie. Bohen (Dennis Quaid) to Drako the dragon (Sean Connery's voice).
5. 'No. I'm something else.' Who said it?

Answer: Wesley Snipes - 'Blade'

'Blade' is one of the best vampire movies ever made.
6. 'You know every time we smoke, you start lookin' like ____________!' Jada Pinkett-Smith to Queen Latifah...

Answer: Sugar Bear

Talk about your chick-flick! 'Set It Off' is an awesome movie... with a great soundtrack!
7. 'Three days... and you're out!' What movie?

Answer: Starship Troopers

Dizzy says this to Johnny as he's recooping in the water tank after being classified KIA.
8. 'I might be white on the outside, but on the inside, on the inside I'm brown!' What movie?

Answer: Blood In, Blood Out

If you've never seen this movie, go and rent it. Long, but extremely good.
9. 'The Rock has become a ________ __________?!' You have to know this...

Answer: Tourist Attraction

Mason can't believe that they run tours through the place that he escaped from.
10. Who says '...always was a sucker for a red-head...'?

Answer: Angelina Jolie

'Gone in 60 Seconds'. 'Heelloo ladies...' - I'd be a sucker for THAT red-head too.
11. 'Enjoy the show?' 'Yes, were the ______ ________ to your liking tonight?' Clovers to Toros.

Answer: ethnic festivities

'Bring It On'. After Torrence finds out about the stolen routines.
12. 'I just want to hear five words from you...' 'Armaggedon'... What are the five words?

Answer: I'll never do that again!

AJ gets busted for running the drilling equipment that night.
13. 'I was wondering if you're free tonight.' 'I'm free every night... it's in the constitution.' What movie?

Answer: Grease II

'Grease 2'. With Michelle Pfeiffer and Maxwell Caulfield.
14. 'Actually, I help horses with people problems.' Who said it?

Answer: Robert Redford

'I hear you help people with horse problems?' 'The Horse Whisperer'. Such a good movie.
15. 'Today is a good day to die.' What movie?

Answer: Flatliners

Creepy, dark, awesome movie. Keifer Sutherland, Julia Roberts, Oliver Platt, Kevin Bacon.
Source: Author minvc

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us