Quiz about Sky High
Quiz about Sky High

Sky High Trivia Quiz


When I found there were no quizzes on "Sky High" I just had to create one.

A multiple-choice quiz by elenden. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. S
  8. »
  9. Sg - Sk Movies

Author
elenden
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
258,103
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
1387
Last 3 plays: Guest 149 (10/10), Guest 104 (9/10), Guest 97 (9/10).
1. Who is the main character?

Answer: (First and last name or last name only)
2. What is Sky High? Hint

A space ship
A hospital
A school
A planet

3. Will has been friends with Layla since primary school.

True
False

4. Everyone at Sky High has powers. What is Will's power? Hint

He can fly.
He doesn't have any.
He is super strong and can fly.
He has super hearing.

5. When Will changes to Heroes class who is his partner? Hint

Penny
Gwen
Layla
Mary

6. Who is Royal Pain? Hint

Magenta
Gwen
Zach
Penny

7. Why does Layla say to Will she never wants to talk to him again? Hint

Because he doesn't come to the date he'd asked her out on
Because he has another girlfriend
Because Gwen tells her that Will doesn't want her around
Because he becomes a hero

8. What is Zach's power? Hint

He can turn into a kitten.
He glows.
He doesn't have a power.
He can fly.

9. What happens to Sky High? Hint

Sky High explodes.
Sky High starts falling towards Earth.
Sky High starts shooting at Royal Pain.
Royal Pain crushes it.

10. How does Royal Pain get the gun from the Commander's workshop? Hint

The commander let them in
They sneak in and steal it
Will lets them in
One of their powers was moving things from one place to another without being there


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the main character?

Answer: Will

Will is the son of the most famous powerful man ever (Steve Stronghold, otherwise known as The Commander). He goes to Sky High. He has been best friends with Layla since Primary School.
2. What is Sky High?

Answer: A school

Sky High is a high school that is in the sky. The bus that gets the kids there is more like a fair ride. The first time children go there they scream a lot.
3. Will has been friends with Layla since primary school.

Answer: True

Layla Williams and Will Stronghold are best friends when they first come to Sky High. Layla probably fancied Will before they even came to high school, but he doesn't know. They make friends with Magenta, Zach, Warren Peace at the end, and most of the other sidekicks. Magenta can turn into a guinea pig, Warren can make fire, Zach can glow and Layla can do almost anything with plants.
4. Everyone at Sky High has powers. What is Will's power?

Answer: He is super strong and can fly.

Will gets the super strength from his dad. He gets his flying abilities from his mum.
5. When Will changes to Heroes class who is his partner?

Answer: Gwen

Gwen tells him that she will help him with work, and asks if he'd like extra coaching. After she starts coming to his house for coaching they become girlfriend and boyfriend.
6. Who is Royal Pain?

Answer: Gwen

Gwen is turned into a baby, and is not killed, so she survives. Once she is a baby and works out what the gun has done, she starts planning.
7. Why does Layla say to Will she never wants to talk to him again?

Answer: Because Gwen tells her that Will doesn't want her around

Will's parents are away and Gwen asks Will if she can invite a few people, and, reluctantly, he agrees. She invites all of the heroes, and they have a party. Will wants to invite some sidekicks too, because Layla is a sidekick, but Gwen stops him.
8. What is Zach's power?

Answer: He glows.

No one believes him when he says that he glows, but when the lights go, he glows green. Zach is very tall and sometimes stupid.
9. What happens to Sky High?

Answer: Sky High starts falling towards Earth.

Sky High starts falling towards Earth. Luckily Magenta, in guinea pig shape, stops it. Will flies down and pushes it back up.
It lands on someone's non-insured house, but stops just in time so it doesn't crush it.
10. How does Royal Pain get the gun from the Commander's workshop?

Answer: Will lets them in

Will lets Gwen into his father's and his workshop and while they are kissing, Gwen's "father" (who is Speed) sneaks past and takes the gun.
Will was told by his dad never to let anyone else in but he shows his workshop to Gwen.
Source: Author elenden

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 02 2023 : Guest 149: 10/10
Feb 02 2023 : Guest 104: 9/10
Jan 25 2023 : Guest 97: 9/10
Jan 23 2023 : Guest 174: 7/10
Dec 20 2022 : Guest 31: 9/10
Dec 14 2022 : Lacylou40: 10/10
Dec 08 2022 : Guest 120: 9/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us