Quiz about Silver Bullet
Quiz about Silver Bullet

Silver Bullet Trivia Quiz


For a chilling test of Knowledge try my TEST on Silver Bullet and watch out for the next full moon!

A multiple-choice quiz by corporateministrey. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. S
  8. »
  9. Sg - Sk Movies

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
7,574
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1154
Last 3 plays: Guest 174 (8/10), Guest 73 (10/10), Guest 205 (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What novel is the movie based upon? Hint

How to kill a Werewolf
Cycle of the Werewolf
Werewolf
Howling

2. What is Marty's uncles name? Hint

Steve
Ted
Frank
Red

3. Who plays Uncle Red? Hint

Micheal Keaton
Michael J. Fox
Tom Arnold
Gary Busey

4. What problem does Marty have? Hint

Deaf
Can't Talk
Legs Paralyzed
Blind

5. Who is the narrator? Hint

Marty
Marty's sister
Marty's Mom
Marty's Dad

6. What does Marty shoot the Werewolf with the first time? Hint

A Watergun
A Gun
A Firework
A Slingshot

7. What is the name of the bartender's bat? Hint

Equalizer
The Wood
Batman
Peacemaker

8. What is the name of Marty's wheelchair? Hint

Speed Racer
Silver Bullet
Kitt
Thriller

9. What is Marty's sister collecting cans for? Hint

SADD
Poor People
MEDCU
FFA

10. Who is the Werewolf? Hint

Bartender
Gun Shop Owner
Preacher
Uncle Red


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What novel is the movie based upon?

Answer: Cycle of the Werewolf

2. What is Marty's uncles name?

Answer: Red

Red was played by Gary Busey!
3. Who plays Uncle Red?

Answer: Gary Busey

4. What problem does Marty have?

Answer: Legs Paralyzed

5. Who is the narrator?

Answer: Marty's sister

6. What does Marty shoot the Werewolf with the first time?

Answer: A Firework

7. What is the name of the bartender's bat?

Answer: Peacemaker

8. What is the name of Marty's wheelchair?

Answer: Silver Bullet

9. What is Marty's sister collecting cans for?

Answer: MEDCU

10. Who is the Werewolf?

Answer: Preacher

Source: Author corporateministrey

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 01 2023 : Guest 174: 8/10
Jan 21 2023 : Guest 73: 10/10
Jan 10 2023 : Guest 205: 7/10
Jan 10 2023 : Guest 172: 10/10
Jan 07 2023 : Guest 172: 10/10
Jan 05 2023 : Guest 197: 0/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us