FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about South Park Bigger Longer and Uncut
Quiz about South Park Bigger Longer and Uncut

Take this South Park: Bigger, Longer and Uncut Quiz! Average Trivia | Movies


I just love this movie, so I decided to make a quiz on it.

A multiple-choice quiz by hurricane08. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Longer and Uncut South Park: Bigger

Author
hurricane08
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
163,411
Updated
Mar 26 23
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
8083
- -
Question 1 of 10
1. How long has it been since Saddam Hussein was killed by a pack of wild boars? Hint


Question 2 of 10
2. How do the kids get into the movie? Hint


Question 3 of 10
3. Who asks Cartman in the movie theatre for some candy? Hint


Question 4 of 10
4. When Cartman tells the other kids to touch him after seeing the movie, who touches him? Hint


Question 5 of 10
5. Who said: "I hate you Kenny." Hint


Question 6 of 10
6. Which gang member sets his fart on fire? Hint


Question 7 of 10
7. Who told the parents where they got the swearing from? Hint


Question 8 of 10
8. When the kids are standing in line for lunch, what was #4 on the lunch list? Hint


Question 9 of 10
9. What word was the kid in Washington supposed to spell for the silver medal? Hint


Question 10 of 10
10. What do the kids do after they are done singing with Mr. Mackey? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How long has it been since Saddam Hussein was killed by a pack of wild boars?

Answer: 6 weeks

The newscaster said this when the gang came to get Cartman to go see "The Terrance and Phillip Movie".
2. How do the kids get into the movie?

Answer: they paid a homeless guy to get them in

The homeless man was paid 10 dollars to get them into the movie.
3. Who asks Cartman in the movie theatre for some candy?

Answer: Kyle

Kyle: "Give me some candy Cartman."
Cartman: "Let's see, no I don't have no Jewish candy."
4. When Cartman tells the other kids to touch him after seeing the movie, who touches him?

Answer: Butters

Cartman wanted someone to touch him after seeing the movie, and Butters was the only one who touched him. I have no idea why Cartman wanted someone to touch him after watching a movie.
5. Who said: "I hate you Kenny."

Answer: Cartman

I have no idea why he said that to Kenny. It was funny though.
6. Which gang member sets his fart on fire?

Answer: Kenny

Cartman bet him 100 dollars that he can't set a fart on fire. Kenny sets the fart on fire and gets severely burnt. They rush him to the hospital. The doctors replaced Kenny's heart with a baked potato. Kenny dies again. But comes back for a few minutes at the end though.
7. Who told the parents where they got the swearing from?

Answer: Cartman

Cartman wanted to get out of Mr. Mackey's office as soon as possible.
8. When the kids are standing in line for lunch, what was #4 on the lunch list?

Answer: Milk

Check it if you don't believe me.
9. What word was the kid in Washington supposed to spell for the silver medal?

Answer: Forensics

The kid wrote some very bad words on the board instead of the word "forensics."
10. What do the kids do after they are done singing with Mr. Mackey?

Answer: go to see the Terrance and Phillip movie again

This is right before Kenny sets his fart on fire. Thanks for playing my quiz.
Source: Author hurricane08

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us