FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about South Park Bigger Longer  UncutAgain
Quiz about South Park Bigger Longer  UncutAgain

"South Park: Bigger, Longer & Uncut"...Again Quiz


I just watched this movie again a couple of days ago, and decided that since I liked it so much, I'd put some more questions on here. Hope you enjoy!

A multiple-choice quiz by porksnorkler. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Longer and Uncut South Park: Bigger

Author
porksnorkler
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
181,596
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
5436
- -
Question 1 of 10
1. What is the real first name of "The Mole?" Hint


Question 2 of 10
2. When the General is addressing the Army troops, what Battalion number does he assign to Chef (as well as all of the other African-American troops)? Hint


Question 3 of 10
3. What words are on Uncle Jimbo's helmet? Hint


Question 4 of 10
4. When "The Mole" is looking through his "binoculars" (which is actually a Viewmaster), what animal does he NOT see? Hint


Question 5 of 10
5. What three things does "The Mole" ask if the boys brought to rescue Terrance and Phillip? Hint


Question 6 of 10
6. When the Army is reviewing its strategy for invading Canada, what version of Windows is being used to run the graphics? Hint


Question 7 of 10
7. After the Terrance and Phillip movie starts to cause children all across the country to curse, a midget in a bikini reports on a spelling bee in which a child has to spell "forensics" to win the silver medal. In what state's spelling bee does this occur? Hint


Question 8 of 10
8. When Kenny is in the hospital and the doctors have to remove his heart to "zap" it, what is in the microwave? Hint


Question 9 of 10
9. Which one of the Baldwin brothers is NOT mentioned in the film? Hint


Question 10 of 10
10. During the bonfire, when all of the South Park citizens are burning everything Canadian, someone tosses an Alanis Morrisette album in the fire. What was the name of the album? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the real first name of "The Mole?"

Answer: Kristoff

We find out that "The Mole," although highly skilled with tunnel-digging and dying giraffe impressions, hates guard dogs.
2. When the General is addressing the Army troops, what Battalion number does he assign to Chef (as well as all of the other African-American troops)?

Answer: 5

Battalion 5 is also known as "Operation Human Shield." This prompts Chef to ask the General if he has ever heard of the Emancipation Proclamation, to which the General responds "I don't listen to hip-hop."
3. What words are on Uncle Jimbo's helmet?

Answer: Kill Em' All

All of the other troops have a single star, but Jimbo is allowed to wear his helmet sporting the "Kill 'Em All" slogan, with a skull and crossbones.
4. When "The Mole" is looking through his "binoculars" (which is actually a Viewmaster), what animal does he NOT see?

Answer: Giraffe

Although he wants the boys to warn him of danger by making the sound of a dying giraffe, he does not see one in the Viewmaster.
5. What three things does "The Mole" ask if the boys brought to rescue Terrance and Phillip?

Answer: Mirror, Rope, Buttfor

When Stan asks "What's a buttfor?" The Mole simply replies, "For pooping, silly."
6. When the Army is reviewing its strategy for invading Canada, what version of Windows is being used to run the graphics?

Answer: Windows 98

When Saddam Hussein interrupts the graphics during the General's speech, he curses Windows 98 and orders some troops to bring Bill Gates. After a VERY short discussion regarding the benefits of Windows 98, the General shoots Bill Gates in the head.
7. After the Terrance and Phillip movie starts to cause children all across the country to curse, a midget in a bikini reports on a spelling bee in which a child has to spell "forensics" to win the silver medal. In what state's spelling bee does this occur?

Answer: Washington

Unfortunately, the child does not win the silver medal, instead he spells a short, but intensely profane, sentiment.
8. When Kenny is in the hospital and the doctors have to remove his heart to "zap" it, what is in the microwave?

Answer: a potato

Unfortunately for Kenny, the doctors accidentally replace his heart with the potato. Did you recognize the doctor's voice? It is George Clooney.
9. Which one of the Baldwin brothers is NOT mentioned in the film?

Answer: Stephen

Poor Stephen can't get any respect! You'd think after starring in one of the all time greatest movies, "The Usual Suspects", that he would at least get some love in South Park. I guess some people can't forgive him for "Bio-Dome".
10. During the bonfire, when all of the South Park citizens are burning everything Canadian, someone tosses an Alanis Morrisette album in the fire. What was the name of the album?

Answer: Naked And Crying

Now, I'm far from an Alanis Morissette fan (heck, I had to look up how to spell her name correctly), but I don't think she even has an album named "Naked and Crying".
Source: Author porksnorkler

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us