FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about South Park Bigger Longer  Uncut Total Trivia
Quiz about South Park Bigger Longer  Uncut Total Trivia

"South Park: Bigger, Longer & Uncut" Total Trivia Quiz


Thanks to the boys from South Park, movie theatres actually started checking ID's again! Did you see the movie and if so, did you pay attention? Take the quiz to find out!

A multiple-choice quiz by porksnorkler. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Longer and Uncut South Park: Bigger

Author
porksnorkler
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
167,162
Updated
Mar 26 23
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
10943
Last 3 plays: Guest 124 (4/10), Guest 98 (0/10), bttffan79 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. How much does Stan offer the homeless guy to get them into see the Terrance and Phillip movie? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the back-flipping dog that performed at the USO show? Hint


Question 3 of 10
3. Where does Stan's mom work? Hint


Question 4 of 10
4. When Kenny is denied access to Heaven and is on his way down to Hell he sees three demons with famous people's heads on them. Who does he NOT see? Hint


Question 5 of 10
5. After Cartman has the V-Chip inserted into him, Dr. Vosknocker asks him to say three "acceptable" words to show the PTA that the V-Chip will not hurt him as long as he doesn't utter an obscenity. What word is Cartman NOT requested to say during the presentation? Hint


Question 6 of 10
6. The Mole tells the boys that if anything goes wrong during their attempt to free Terrance and Phillip to make a sound like what? Hint


Question 7 of 10
7. During the debate between Sheila Broflovski and the Canadian Minister of Movies, whom does the minister say that the Canadian government has apologized for on several occasions? Hint


Question 8 of 10
8. According to the road sign Kenny sees on the way to Heaven, what is the current population? Hint


Question 9 of 10
9. Who performs her famous Ping Pong Ball Trick at the USO show? Hint


Question 10 of 10
10. What did Chef ask the General if he had heard of, to which the General replied, "I don't listen to hip-hop"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 12 2024 : Guest 124: 4/10
Jun 04 2024 : Guest 98: 0/10
Jun 01 2024 : bttffan79: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How much does Stan offer the homeless guy to get them into see the Terrance and Phillip movie?

Answer: Ten bucks

Stan: "Listen Mr. Homeless Man, if you don't wanna buy us tickets and not get your ten bucks and not buy yourself a bottle of vodka, then be my guest."
2. What is the name of the back-flipping dog that performed at the USO show?

Answer: Yippee

During his performance, some of the servicemen hold up a banner stating "The 82nd Airborne Loves Yippee".
3. Where does Stan's mom work?

Answer: Tom's Rhinoplasty

At the beginning of the movie, Stan walks into her office and asks her for 8 bucks to go see the Terrance and Phillip movie. "It's a foreign film from Canada." He's such a good boy that his mother exclaims in song "Oh what a picture perfect child, just like Jesus he's tender and mild."
4. When Kenny is denied access to Heaven and is on his way down to Hell he sees three demons with famous people's heads on them. Who does he NOT see?

Answer: Pee Wee Herman

5. After Cartman has the V-Chip inserted into him, Dr. Vosknocker asks him to say three "acceptable" words to show the PTA that the V-Chip will not hurt him as long as he doesn't utter an obscenity. What word is Cartman NOT requested to say during the presentation?

Answer: Noodle

Little did we know at the time that the world would soon be saved by Cartman's filthy mouth and his newly malfunctioning V-Chip.
6. The Mole tells the boys that if anything goes wrong during their attempt to free Terrance and Phillip to make a sound like what?

Answer: A dying giraffe

The Mole, whose real name is Kristov, was a truly disturbed young man who hated guard dogs with a passion.
7. During the debate between Sheila Broflovski and the Canadian Minister of Movies, whom does the minister say that the Canadian government has apologized for on several occasions?

Answer: Bryan Adams

This scene occurs right before the children are sent to a class to learn how NOT to swear, taught by Mr. Mackey.
8. According to the road sign Kenny sees on the way to Heaven, what is the current population?

Answer: 1,656

With the population of Hell well above a billion, I thought it interesting that only 1,656 people made it to Heaven. With Gandhi unable to make it make the cut, admission must be pretty steep.
9. Who performs her famous Ping Pong Ball Trick at the USO show?

Answer: Winona Ryder

No, her famous ping pong ball trick was NOT shoplifting one!
10. What did Chef ask the General if he had heard of, to which the General replied, "I don't listen to hip-hop"?

Answer: The Emancipation Proclamation

That took place after the General had declared all of the African-American soldiers as the all-important first attack wave that would no doubt suffer heavy losses.
Source: Author porksnorkler

This quiz was reviewed by FunTrivia editor robmeister before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us