FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about South Park Bigger Longer and Uncut
Quiz about South Park Bigger Longer and Uncut

The Ultimate South Park: Bigger, Longer and Uncut Quiz | Movies


A quick quiz about the 1999 motion picture "South Park: Bigger, Longer and Uncut". Enjoy!

A multiple-choice quiz by JasonP87. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Longer and Uncut South Park: Bigger

Author
JasonP87
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
367,381
Updated
Mar 26 23
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
365
Last 3 plays: Guest 82 (8/10), Guest 82 (6/10), Guest 193 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What country was the U.S. at war against in the film? Hint


Question 2 of 10
2. What state was the spelling bee in? Hint


Question 3 of 10
3. Who was NOT a host/performer at the USO Show? Hint


Question 4 of 10
4. What kind of food item was accidentally put in Kenny, around his heart area? Hint


Question 5 of 10
5. Kenny did not go to church the day he died.


Question 6 of 10
6. On the set of what show/film did Brooke Shields say she farted? Hint


Question 7 of 10
7. What was Gregory's guess when he had to say a password to enter La Resistance? Hint


Question 8 of 10
8. Finish this line from "Mountain Town (Reprise)": "So let's all stand up and knock oppression down! ________." Hint


Question 9 of 10
9. When were Terrance and Phillip supposed to be executed? Hint


Question 10 of 10
10. What relative did Sheila (Kyle's Mom) forget she had that was Canadian? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 15 2024 : Guest 82: 8/10
Jul 15 2024 : Guest 82: 6/10
Jul 04 2024 : Guest 193: 9/10
Jun 14 2024 : Guest 107: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What country was the U.S. at war against in the film?

Answer: Canada

The war was started by Terrance and Phillip, who released a controversial film. Many children saw the film, and they were influenced by its crude behavior and naughty language. Sheila Broflovski was outraged, and tried to ban the film from U.S. theaters. This ended up leading to the Canadians bombing the Baldwin Brothers, and then then-president Bill Clinton declaring war on Canada.
2. What state was the spelling bee in?

Answer: Washington

This can be seen when the news program airs, as the boy going for the silver medal had to spell "forensics". However, the boy apparently saw the Terrance and Phillip movie and spelled out an obscene phrase.
3. Who was NOT a host/performer at the USO Show?

Answer: A talking cat

The two hosts were Big Gay Al and Sheila Broflovski. Winona Ryder talked to the troops and showed them her ping-pong ball trick, which was just her sitting down, knocking ping pong balls with a paddle. The other performer was Yippee, the back-flipping dog. A talking cat would not appear until 12 years later, in the episode "Faith Hilling".
4. What kind of food item was accidentally put in Kenny, around his heart area?

Answer: Baked potato

The doctor told Kenny this, and also said he had about three seconds to live. Immediately after, Kenny said, "WHAT?!" as his "heart" exploded, effectively killing him, and sending him to the afterlife.
5. Kenny did not go to church the day he died.

Answer: True

This was visible during the song "Mountain Town". Kenny's mom said, "Fine, but when you die and go down there, you can answer to Satan!" Kenny responded with "Ok!" and left to see the Terrance and Phillip movie, and ended up dying at the hospital (from a baked potato) after he copied something he saw in the movie.
6. On the set of what show/film did Brooke Shields say she farted?

Answer: Blue Lagoon

This was heard after Terrance and Phillip told a Canadian joke (involving farts, of course) on the set of "The Conan O'Brien Show". Terrance also slapped her for that comment after an awkward silence.
7. What was Gregory's guess when he had to say a password to enter La Resistance?

Answer: Bacon

Gregory did not know the password, even though it was "La Resistance". He guessed "Bacon", but Kyle let him in anyway. Gregory ends up coming up with a plan to rescue Terrance and Phillip, even though they did not amuse him.
8. Finish this line from "Mountain Town (Reprise)": "So let's all stand up and knock oppression down! ________."

Answer: "Good Lordy I'm found!"

This was sung in the end, after the Canadians and Americans reconciled their differences and ended the war. Jerome "Chef" McElroy sang the first part, while "Good Lordy I'm found" was part of a chorus full of made up characters. The three boys (Stan, Cartman, and Kyle) then walked past them as they get ready for the ending of the song.
9. When were Terrance and Phillip supposed to be executed?

Answer: During a U.S.O. Show

Terrance & Phillip were supposed to be executed because they released a controversial film that many American children saw. After they were captured on "The Conan O'Brien Show", people were encouraged to join the U.S. Army so they could attend a "fabulous U.S.O. Show that ends with brutal execution of Terrance & Phillip".
10. What relative did Sheila (Kyle's Mom) forget she had that was Canadian?

Answer: Her adopted son

Sheila realized this at the end of the war, because Kyle told her. The son she forgot was Ike, her adopted son. Instead of Ike being sent to a "Happy Camp" (Concentration Camp), Kyle snuck Ike into their attic, during which Ike ate a mouse and played the harmonica up there.
Source: Author JasonP87

This quiz was reviewed by FunTrivia editor jmorrow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us