FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about South Park Movie Mania
Quiz about South Park Movie Mania

"South Park" Movie Mania Trivia Quiz


This is a quiz about "South Park the Movie". This is the first quiz I've made so I hope you like it. Good luck.

A multiple-choice quiz by A_tiny_dog. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Longer and Uncut South Park: Bigger

Author
A_tiny_dog
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
203,513
Updated
Mar 26 23
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
5174
- -
Question 1 of 10
1. In the beginning of the movie when the pack of deer run across the screen, one of them does what? Hint


Question 2 of 10
2. How much money did Stan, Kyle, Cartman, and Kenny give the bum, to pretend to be their guardian? Hint


Question 3 of 10
3. Who touches Cartman? Hint


Question 4 of 10
4. What word was the kid from the Washington spelling bee supposed to spell? Hint


Question 5 of 10
5. In the emergency room, there's a poster on the wall that has a doctor's name and their schedule. What was Doctor Chumsky's thing to do that day? Hint


Question 6 of 10
6. What was the name of the doctor that was running around the room screaming? Hint


Question 7 of 10
7. What was the population of Heaven? Hint


Question 8 of 10
8. How long was the censored version of the Terrance and Philip movie? Hint


Question 9 of 10
9. Who was the actress sitting by Terrance and Philip on the Conan O'Brien Show? Hint


Question 10 of 10
10. What was NOT on the pie chart about Canada's economy? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 21 2024 : Guest 174: 5/10
Apr 27 2024 : Guest 73: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the beginning of the movie when the pack of deer run across the screen, one of them does what?

Answer: pees on the log

When Stan's singing, he runs his hand through the snow that the deer peed on which is pretty gross.
2. How much money did Stan, Kyle, Cartman, and Kenny give the bum, to pretend to be their guardian?

Answer: $10

This is before they get to see the Terrance and Philip movie for the first time.
3. Who touches Cartman?

Answer: Butters

"I saw the Terrance and Philip movie, who wants to touch me? I SAID WHO WANTS TO TOUCH ME?!" Cartman said this when they went to Stark's Pond and he was talking to all the other kids.
4. What word was the kid from the Washington spelling bee supposed to spell?

Answer: Forensics

Even though I already said it, this was in Washington.
5. In the emergency room, there's a poster on the wall that has a doctor's name and their schedule. What was Doctor Chumsky's thing to do that day?

Answer: Disembowel Kenny

Other doctor's things to do were practice golf swing, colon surgery, rectal surgery and Doctor No's schedule was to kill Bond. This is weird because the doctor that did the surgery on Kenny was named Dr. Doctor.
6. What was the name of the doctor that was running around the room screaming?

Answer: Davis

This is right before Kenny is denied to enter heaven.
7. What was the population of Heaven?

Answer: 1,656

Let's hope that's not the real population. After he was denied from heaven, you could see Hitler, Gandhi, and George Burns.
8. How long was the censored version of the Terrance and Philip movie?

Answer: 1 minute

You have to look kind of hard at the banner they put up on the movie theatre while they're singing 'Blame Canada'.
9. Who was the actress sitting by Terrance and Philip on the Conan O'Brien Show?

Answer: Brooke Shields

This is when Terrance and Philip get arrested.
10. What was NOT on the pie chart about Canada's economy?

Answer: Maple Syrup

Surprisingly, maple syrup isn't one.
Source: Author A_tiny_dog

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us