FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The South Park Movie
Quiz about The South Park Movie

The South Park Movie Trivia Quiz


I just saw this movie the other day, so I decided to make a quiz on it. Enjoy!

A multiple-choice quiz by Boogieman. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Longer and Uncut South Park: Bigger

Author
Boogieman
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
167,256
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
11138
Last 3 plays: Guest 109 (9/10), Guest 82 (7/10), Lrgindypants (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What color is Kenny's hair? Hint


Question 2 of 10
2. Who of the following did Stan NOT take to see "The Terrance and Phillip Movie"? Hint


Question 3 of 10
3. When Mr. Mackey was singing about how to stop cussing what did he tell them to say instead of the "F" word? Hint


Question 4 of 10
4. What food did the Doctors replace Kenny's heart with? Hint


Question 5 of 10
5. Was Kenny able to go to Heaven the first time?


Question 6 of 10
6. What country were the mothers from South Park against? Hint


Question 7 of 10
7. Kyle saw Kenny's ghost before he went to bed.


Question 8 of 10
8. Did the movie ever show Kenny's face?


Question 9 of 10
9. When the Devil killed Saddam, who did he go back to hell with? Hint


Question 10 of 10
10. What happened at the very end of the movie after the credits? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 12 2024 : Guest 109: 9/10
Mar 12 2024 : Guest 82: 7/10
Feb 28 2024 : Lrgindypants: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What color is Kenny's hair?

Answer: blond

You see Kenny's hair twice in the movie. One when he is getting out of bed in the beginning, and at the end when he makes a wish.
2. Who of the following did Stan NOT take to see "The Terrance and Phillip Movie"?

Answer: Timmy

Ike had to go with them because Kyle's mother told Kyle to take him with them.
3. When Mr. Mackey was singing about how to stop cussing what did he tell them to say instead of the "F" word?

Answer: M'kay

Beep and saying nothing were not mentioned. The "S" word was replaced by poo.
4. What food did the Doctors replace Kenny's heart with?

Answer: Baked Potato

One of the doctors skipped lunch and a baked potato was found in the microwave.
5. Was Kenny able to go to Heaven the first time?

Answer: No

6. What country were the mothers from South Park against?

Answer: Canada

Kyle's mother started M.A.C. (Mothers Against Canada) because all of the kids started cussing because of the "Terrance and Phillip" movie they filmed, and because Kenny died because of what Terrance and Phillip did.
7. Kyle saw Kenny's ghost before he went to bed.

Answer: No

Cartman saw Kenny's ghost twice, once before bed and when he was supposed to turn off the power to the stage.
8. Did the movie ever show Kenny's face?

Answer: Yes

During the ending after Kenny made his wish, he put his hood down and said "Good bye you guys."
9. When the Devil killed Saddam, who did he go back to hell with?

Answer: Mr. Hat

Mr. Twig was not in this movie, and Ike was in the attic.
10. What happened at the very end of the movie after the credits?

Answer: Ike eats a mouse

Ike probably ate the mouse because he was hungry because there was no food in the attic.
Source: Author Boogieman

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us