FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Green Mile
Quiz about The Green Mile

The Green Mile Multiple Choice Quiz | Movies


This quiz is about the movie...not the book.

A multiple-choice quiz by LaBruja731. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. The Green Mile

Author
LaBruja731
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
104,209
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
5738
Last 3 plays: Guest 73 (10/15), Koz13 (15/15), Guest 96 (11/15).
- -
Question 1 of 15
1. Who is the "Crazy Old Trustee"? Hint


Question 2 of 15
2. What were the twin girls' names? Hint


Question 3 of 15
3. How many of Del's fingers did Percy break? Hint


Question 4 of 15
4. On which hand were the broken fingers?

Answer: (Right or Left)
Question 5 of 15
5. What is the name of the orderly who gives "Old Paul" the toast? Hint


Question 6 of 15
6. Who or what is on the necklace that is given to John Coffey? Hint


Question 7 of 15
7. What letter is on the key that is used to open the cell door when Coffey arrives on E-block? Hint


Question 8 of 15
8. What is the name of the boy who was attacked by the dog?(Hammersmith's son) Hint


Question 9 of 15
9. In which direction does Mr. Detterick (The Twins' father) tell his wife they're headed? Hint


Question 10 of 15
10. True or False- Del is reading a "Playboy" magazine when Paul gives the cornbread to John Coffey.


Question 11 of 15
11. How much does Brutal say that "Mouseville" charges for kids? Hint


Question 12 of 15
12. What is the name of the V.I.P at Mr. Jingles' show?

Answer: (One Word)
Question 13 of 15
13. What game were Harry and Dean playing right before Percy squashes Mr. Jingles? Hint


Question 14 of 15
14. What is the name of the mental hospital Percy plans on transferring to?

Answer: (Two Words)
Question 15 of 15
15. Did John Coffey kill the little girls?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 09 2024 : Guest 73: 10/15
Jul 07 2024 : Koz13: 15/15
Jul 06 2024 : Guest 96: 11/15
Jul 03 2024 : Guest 31: 7/15
Jun 27 2024 : angostura: 15/15
Jun 14 2024 : Guest 174: 9/15
Jun 13 2024 : Guest 174: 5/15
Jun 06 2024 : Guest 95: 12/15
Jun 06 2024 : Guest 86: 10/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the "Crazy Old Trustee"?

Answer: Toot

Played by Harry Dean Stanton. My favorite character in the whole movie.
2. What were the twin girls' names?

Answer: Kathe and Cora

In the book, their names are Kathe and Cora, too.
3. How many of Del's fingers did Percy break?

Answer: 3

4. On which hand were the broken fingers?

Answer: Left

Paul tells this to Hal Moores, when they are outside on the bleachers.
5. What is the name of the orderly who gives "Old Paul" the toast?

Answer: Hector

Dry, cold toast to be exact.
6. Who or what is on the necklace that is given to John Coffey?

Answer: St. Christopher

In the book it says that the reason that Coffey couldn't have this on during his execution is that it would make a photo image of St. Christopher on his chest.
7. What letter is on the key that is used to open the cell door when Coffey arrives on E-block?

Answer: A

The book calls this an "Aladdin Key".
8. What is the name of the boy who was attacked by the dog?(Hammersmith's son)

Answer: Caleb

In the movie, Hammersmith is Coffey's lawyer. In the book, he was a reporter who covered the trial.
9. In which direction does Mr. Detterick (The Twins' father) tell his wife they're headed?

Answer: West

This part of the movie always makes me cry.
10. True or False- Del is reading a "Playboy" magazine when Paul gives the cornbread to John Coffey.

Answer: False

It was "Weird Tales".
11. How much does Brutal say that "Mouseville" charges for kids?

Answer: 2 cents

10 cents for adults.
12. What is the name of the V.I.P at Mr. Jingles' show?

Answer: Earl

He says he's been fixing the plumbing for 10 years and never had to wear a tie before.
13. What game were Harry and Dean playing right before Percy squashes Mr. Jingles?

Answer: Cribbage

Paul says,"Brute, come with me. You fellas return to your cribbage game."
14. What is the name of the mental hospital Percy plans on transferring to?

Answer: Briar Ridge

He ends up there all right.
15. Did John Coffey kill the little girls?

Answer: No

Wild Bill killed them.
Source: Author LaBruja731

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Mr. Jingles' Mouseyband Average
2. Walking Down "The Green Mile" Average
3. The Green Mile Average
4. The Green Mile Average
5. Who Played Me in "The Green Mile"? Average

7/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us