FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Usual Suspects
Quiz about The Usual Suspects

The Usual Suspects Trivia Quiz


Let's see how much you know about the characters, from what is possibly the greatest movie of all time, 'The Usual Suspects'!

A multiple-choice quiz by saracen. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies U-Z
  8. »
  9. The Usual Suspects

Author
saracen
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
74,239
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5019
Last 3 plays: Guest 86 (7/10), Mark1970 (6/10), Guest 86 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. Out of the following actors, who did not have a role in the movie 'The Usual Suspects'? Hint


Question 2 of 10
2. Who had the 'gem buying' affiliate, Redfoot in California? Hint


Question 3 of 10
3. Who said to the police interrogators 'Flip you for real'? Hint


Question 4 of 10
4. Dean Keaton's lawyer and love interest is 'Edie' who?

Answer: (Surname - watch spelling)
Question 5 of 10
5. Which character is interrogated by Agent Kujan throughout the movie? Hint


Question 6 of 10
6. In whose office did Agent Kujan conduct his interrogations? Hint


Question 7 of 10
7. What is Fenster's first name?

Answer: (One Word)
Question 8 of 10
8. Which character convinced Keaton to be part of the original heist? Hint


Question 9 of 10
9. During the movie it is revealed which character stole the cargo belonging to Keyser Soze, that the charaters were originally roundup up together for. Which character was it? Hint


Question 10 of 10
10. Which organisation does Agent Kujan work for? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 86: 7/10
Apr 20 2024 : Mark1970: 6/10
Apr 06 2024 : Guest 86: 3/10
Apr 06 2024 : Mikeytrout44: 9/10
Mar 31 2024 : Guest 86: 6/10
Mar 23 2024 : Guest 142: 8/10
Mar 21 2024 : Guest 109: 5/10
Mar 20 2024 : Guest 129: 2/10
Mar 10 2024 : Guest 85: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Out of the following actors, who did not have a role in the movie 'The Usual Suspects'?

Answer: Alec Baldwin

Stephen, not Alec Baldwin, had a role in the movie.
2. Who had the 'gem buying' affiliate, Redfoot in California?

Answer: McManus

It was through McManus's affiliate Redfoot that took them to California where they were then recruited to do a job for Kayser Soze.
3. Who said to the police interrogators 'Flip you for real'?

Answer: Fenster

Fenster is well known for his unintelligible speech!
4. Dean Keaton's lawyer and love interest is 'Edie' who?

Answer: Finneran

5. Which character is interrogated by Agent Kujan throughout the movie?

Answer: Kint

Although Kint is Soze, Kujan was interrogating the character Kint.
6. In whose office did Agent Kujan conduct his interrogations?

Answer: Rabin

Rabin is seen throughout the movie fetching coffee or listening at the tape player that records Kint's story.
7. What is Fenster's first name?

Answer: Fred

8. Which character convinced Keaton to be part of the original heist?

Answer: Kint

Kint was in prison with Keaton for a short time, the rest of the 'gang' won't let Kint participate in the heist unless Keaton does as well.
9. During the movie it is revealed which character stole the cargo belonging to Keyser Soze, that the charaters were originally roundup up together for. Which character was it?

Answer: Hockney

Kobayashi revealed who committed the theft when he met the 'gang' in California.
10. Which organisation does Agent Kujan work for?

Answer: US Customs

Source: Author saracen

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Logan24 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us