FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Search for The Usual Suspects
Quiz about The Search for The Usual Suspects

The Search for "The Usual Suspects" Quiz


Here is my quiz on one of my favorite crime dramas, "The Usual Suspects". Have fun trying to catch Keyser Soze! Warning, this quiz contains spoilers!

A multiple-choice quiz by AlienGoddess. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies U-Z
  8. »
  9. The Usual Suspects

Author
AlienGoddess
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
163,625
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4178
Last 3 plays: Mark1970 (9/10), Guest 12 (6/10), Guest 108 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Of the four characters that we see being arrested at the beginning of the movie, who is the only one we don't hear conversing with the cops? Hint


Question 2 of 10
2. When facing the line-up, what position is Keaton in? Please note that the order of the line-up seen in some promotionals (video boxes, posters, etc.) is not always the same as what's in the movie. Consider the order in the MOVIE for this question. Hint


Question 3 of 10
3. In Detective Rabin's office, Verbal mentions that he belonged to a barbershop quartet in Illinois. In what town was this located?

Answer: (One word, watch spelling.)
Question 4 of 10
4. During the robbery of New York's Finest Taxi Service, what does McManus call the cops after he rips the windshield off? Hint


Question 5 of 10
5. What does Redfoot says Saul's occupation is? Hint


Question 6 of 10
6. During a voice-over, Verbal states that Hockney is good with explosives.


Question 7 of 10
7. What is Verbal Kint's real first name?

Answer: (One word, first name only.)
Question 8 of 10
8. What nationality is Keyser Soze supposed to be? Hint


Question 9 of 10
9. Agent Kujan personally arrests Keaton at a bar.


Question 10 of 10
10. Okay, I had to include this one! Who is Keyser Soze? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 20 2024 : Mark1970: 9/10
Apr 18 2024 : Guest 12: 6/10
Apr 15 2024 : Guest 108: 7/10
Apr 02 2024 : Guest 108: 3/10
Mar 30 2024 : Guest 216: 6/10
Mar 26 2024 : Guest 174: 9/10
Mar 06 2024 : colbymanram: 2/10
Feb 27 2024 : Guest 174: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Of the four characters that we see being arrested at the beginning of the movie, who is the only one we don't hear conversing with the cops?

Answer: Fenster

Fenster is shown walking away from the cops after he spots them, but the cops catch him anyway. While we see Fenster mouthing something (presumably unintelligible, knowing Fenster), we can't hear what he says.
2. When facing the line-up, what position is Keaton in? Please note that the order of the line-up seen in some promotionals (video boxes, posters, etc.) is not always the same as what's in the movie. Consider the order in the MOVIE for this question.

Answer: Second from the right

The order of their positions in the line-up is, starting from the left: Hockney, McManus, Fenster, Keaton, and Verbal.
3. In Detective Rabin's office, Verbal mentions that he belonged to a barbershop quartet in Illinois. In what town was this located?

Answer: Skokie

Verbal got this idea, along with many others, from Rabin's bulletin board. The "barbershop quartet" is the first clue that Kujan spots after Verbal leaves.
4. During the robbery of New York's Finest Taxi Service, what does McManus call the cops after he rips the windshield off?

Answer: "My little pork chops."

McManus specifically says, "Good afternoon, my little pork chops!" A funny line! This is one of my favorite parts.
5. What does Redfoot says Saul's occupation is?

Answer: Jeweler

Pretty stupid of Saul not to give up his case; it earned him a nice bullet-hole in his forehead. But it turned out not to be jewels in the case after all...
6. During a voice-over, Verbal states that Hockney is good with explosives.

Answer: True

Verbal says this during the interrogations. He also calls McManus crazy, Fenster a smart man, and Keaton, "the real prize."
7. What is Verbal Kint's real first name?

Answer: Roger

Keaton is the one who introduces Verbal to the others. Verbal explains that his first name is actually Roger and that everyone calls him "Verbal" because he talks to much. Hockney then states sarcastically that he was just going to tell him to shut up, even though Verbal had not said a word prior to the conversation.
8. What nationality is Keyser Soze supposed to be?

Answer: Turkish

Verbal mentions this while discussing the "myth" of Keyser Soze.
9. Agent Kujan personally arrests Keaton at a bar.

Answer: False

Kujan does arrest Keaton himself, but at a restaurant, not a bar.
10. Okay, I had to include this one! Who is Keyser Soze?

Answer: Verbal Kint

If you've seen the whole movie, you have to know this one! I always enjoy watching Verbal's true identity being revealed!
Source: Author AlienGoddess

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us