FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Characters Of The Usual Suspects
Quiz about The Characters Of The Usual Suspects

The Characters Of 'The Usual Suspects' Quiz


Find out how much you know about the characters of the amazing film, 'The Usual Suspects'.

A multiple-choice quiz by soph22. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies U-Z
  8. »
  9. The Usual Suspects

Author
soph22
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
142,110
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3188
Last 3 plays: Guest 142 (9/10), Guest 174 (8/10), hosertodd (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Hockney's first name? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the actor who played the character Michael? Hint


Question 3 of 10
3. Fenster's first name is Fred.


Question 4 of 10
4. What is the name of Keaton's love interest? Hint


Question 5 of 10
5. What job does Kobayashi do for Keyser Soze? Hint


Question 6 of 10
6. Which character faked his own death earlier in his career? Hint


Question 7 of 10
7. Who does McManus take the group to see and where did they meet him? Hint


Question 8 of 10
8. What is Verbal's real name? Hint


Question 9 of 10
9. What is Verbal's criminal profession? Hint


Question 10 of 10
10. What is Kujan's job?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 23 2024 : Guest 142: 9/10
Feb 27 2024 : Guest 174: 8/10
Feb 25 2024 : hosertodd: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Hockney's first name?

Answer: Todd

Todd Hockney is played by Kevin Pollack who describes his character in the movie as "a lovable sociopath".
2. What is the name of the actor who played the character Michael?

Answer: Stephen Baldwin

McManus's role in the group is that of entry man.
3. Fenster's first name is Fred.

Answer: True

Fenster, played by Benicio Del Toro, brought a lot of humour to the film through his almost unintelligible speech.
4. What is the name of Keaton's love interest?

Answer: Edie Finneran

Edie Finneran, played in the film by Suzy Amis, is both Keaton's love interest and his lawyer.
5. What job does Kobayashi do for Keyser Soze?

Answer: Attorney

Kobayashi is played by the British actor Pete Postlethwaite who is most famous for his Oscar nominated performance in "In The Name of The Father".
6. Which character faked his own death earlier in his career?

Answer: Dean Keaton

Keaton faked his own death in an attempt to escape his previous crimes and start afresh.
7. Who does McManus take the group to see and where did they meet him?

Answer: Redfoot and California

Redfoot was played by Peter Greene, who starred in two other hit films: 'Pulp Fiction' and 'Training Day'.
8. What is Verbal's real name?

Answer: Roger Kint

Kevin Spacey's performance as Roger 'Verbal' Kint earned him a Best Supporting Actor Oscar.
9. What is Verbal's criminal profession?

Answer: Con Man

Verbal is a con man who is also a gifted speaker, as his name implies. Verbal does the voice over for the movie.
10. What is Kujan's job?

Answer: U.S. Customs Agent

David Kujan, played by Chazz Palminteri, is a U.S. Customs Agent who spent the last three years tracking Dean Keaton.
Source: Author soph22

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us