FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Unusual Suspects
Quiz about Unusual Suspects

Unusual "Suspects" Trivia Quiz


I hope everyone enjoys this quiz as much as I enjoy the movie!

A multiple-choice quiz by JennaV. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies U-Z
  8. »
  9. The Usual Suspects

Author
JennaV
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
82,005
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
4135
Last 3 plays: wwwocls (10/15), Guest 86 (2/15), Guest 174 (15/15).
- -
Question 1 of 15
1. What is Fenster doing when the police come to arrest him in the beginning of the movie? Hint


Question 2 of 15
2. After the line-up, Kint tells the others that 'Verbal' is a nickname. What does he say his real first name is?

Answer: (One Word)
Question 3 of 15
3. When 'New York's Finest Taxi Service' picks up the jewel smuggler, he hands one of the cops an envelope full of money and asks, "Will this get me to ___________?" Where did he ask to go? Hint


Question 4 of 15
4. When they rob N.Y. Finest Taxi Service, who is driving the lead van(the van directly in front of the cop car)? Hint


Question 5 of 15
5. When the group meets Redfoot in L.A., he tells them about another job involving a jeweler named Saul. Where does he say Saul is from?

Answer: (One Word)
Question 6 of 15
6. When they go to rob Saul, who is shown walking through the parking garage talking as Saul and his bodyguards go to their car? Hint


Question 7 of 15
7. After the group confronts Redfoot about the bad deal with Saul and Redfoot threatens to turn them in for Saul's murder, he says something as he is getting into his car to leave. What does he say? Hint


Question 8 of 15
8. When they try to kill Kobayashi, McManus is on top of the elevator he gets into. After McManus kills Kobayashi's guards, what floor does he tell him to push?

Answer: (One Word)
Question 9 of 15
9. They do not kill Kobayashi because he says he has business to finish with Edie Finneran, Keaton's girlfriend. After they go to see if he is telling the truth, Kobayashi tells them that if they try to run before doing the job on the boat, serious misfortune will befall people they love. What relative of McManus' does he threaten? Hint


Question 10 of 15
10. When they go to rob the Hungarian boat in the harbor, who says "Elvis has left the building"?

Answer: (last name only)
Question 11 of 15
11. How many times does Soze shoot the informant who can identify him? Hint


Question 12 of 15
12. When Kint is released from the police station, he picks up his personal belongings on the way out. What are they? Hint


Question 13 of 15
13. Which character said the line, "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist"? Hint


Question 14 of 15
14. What is the last line of the movie? Hint


Question 15 of 15
15. Ok, random question: The Hungarian in the hospital who survived the explosion is very badly burned. Over what percent of his body is he burned? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 09 2024 : wwwocls: 10/15
Apr 06 2024 : Guest 86: 2/15
Mar 26 2024 : Guest 174: 15/15
Feb 27 2024 : Guest 174: 5/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Fenster doing when the police come to arrest him in the beginning of the movie?

Answer: walking down the street

McManus is sleeping, Hockney is working on a car, Keaton is eating dinner, and they do not show Kint being arrested.
2. After the line-up, Kint tells the others that 'Verbal' is a nickname. What does he say his real first name is?

Answer: Roger

He's been quiet the whole time they're in the cell, and then he tells them that people say he talks too much. Hockney says, "Yeah, I was just gonna tell you to shut up."
3. When 'New York's Finest Taxi Service' picks up the jewel smuggler, he hands one of the cops an envelope full of money and asks, "Will this get me to ___________?" Where did he ask to go?

Answer: Staten Island

He says, "Will this get me to Staten Island?" The cop looks in the envelope and says, "Shoot, this will get you to Cape Cod!"
4. When they rob N.Y. Finest Taxi Service, who is driving the lead van(the van directly in front of the cop car)?

Answer: Keaton

Keaton is driving the van directly in front of the cop car with Kint riding in the back, Hockney is in the van that pulls up next to the car on the driver's side, Fenster is in the van parked on the passenger side.
5. When the group meets Redfoot in L.A., he tells them about another job involving a jeweler named Saul. Where does he say Saul is from?

Answer: Texas

Redfoot says, "There's this jeweler out of Texas, does free appraisals for people..."
6. When they go to rob Saul, who is shown walking through the parking garage talking as Saul and his bodyguards go to their car?

Answer: Fenster and Hockney

Fenster and Hockney are wearing Hawaiian shirts and are talking loudly as they walk through the garage. McManus is working under the hood of a car and they show him holding his gun behind his back. Kint and Keaton are not seen until they attack Saul and his men.
7. After the group confronts Redfoot about the bad deal with Saul and Redfoot threatens to turn them in for Saul's murder, he says something as he is getting into his car to leave. What does he say?

Answer: Have a sweet night, ladies

8. When they try to kill Kobayashi, McManus is on top of the elevator he gets into. After McManus kills Kobayashi's guards, what floor does he tell him to push?

Answer: 20

McManus kills the guards, then Kobayashi looks up at him and he says, "Push 20."
9. They do not kill Kobayashi because he says he has business to finish with Edie Finneran, Keaton's girlfriend. After they go to see if he is telling the truth, Kobayashi tells them that if they try to run before doing the job on the boat, serious misfortune will befall people they love. What relative of McManus' does he threaten?

Answer: nephew

He threatens Hockney's father, Kint's uncle, and Keaton's girlfriend Edie. Fenster is already dead. He threatens McManus' nephew David.
10. When they go to rob the Hungarian boat in the harbor, who says "Elvis has left the building"?

Answer: McManus

McManus is acting as sniper on the roof of a building. When it is time for him to come down to the boat he says, "Elvis has left the building."
11. How many times does Soze shoot the informant who can identify him?

Answer: 2

He is shot twice and so is Keaton.
12. When Kint is released from the police station, he picks up his personal belongings on the way out. What are they?

Answer: watch, lighter, and cigarettes

13. Which character said the line, "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist"?

Answer: Kint

The line is heard twice, once in the middle of the movie and then once again at the end.
14. What is the last line of the movie?

Answer: He's gone

Such a good ending! The whole line is, "And like that, (whooshing noise) he's gone."
15. Ok, random question: The Hungarian in the hospital who survived the explosion is very badly burned. Over what percent of his body is he burned?

Answer: 60

The doctor says this to the FBI agent trying to interrogate him.
Source: Author JennaV

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us