FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Three To Tango
Quiz about Three To Tango

Three To Tango Trivia Quiz


Have you seen 'Three To Tango?' Think you know all about it? Then take this quiz to test your knowledge!

A multiple-choice quiz by Duddits. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. T
  8. »
  9. Tg - Tm Movies

Author
Duddits
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
74,646
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
384
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of Matthew Perry's character?

Answer: (Two words, Full name)
Question 2 of 10
2. What was the name of Oscars' business partner? Hint


Question 3 of 10
3. What did Amy work as? Hint


Question 4 of 10
4. Who played Oscar's boss, Charles? Hint


Question 5 of 10
5. What sport does the guy who falls for Oscar play? Hint


Question 6 of 10
6. What did Amy and Oscar eat that made them throw up? Hint


Question 7 of 10
7. What was the name of the restaurant that Oscar and Amy went to?

Answer: (two words)
Question 8 of 10
8. A statue of which God was in Charles' office? Hint


Question 9 of 10
9. How many sounds could Amy make at once? Hint


Question 10 of 10
10. Who said this line: 'You have made your big gay bed, and you must now slumber gayly in it.' ? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jan 27 2024 : Guest 107: 8/10
Jan 13 2024 : Andyboy2021: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of Matthew Perry's character?

Answer: Oscar Novac

Bless him!
2. What was the name of Oscars' business partner?

Answer: Peter

Only he could pull off the hair gel style!
3. What did Amy work as?

Answer: Artist

Oscar met her at her exhibition.
4. Who played Oscar's boss, Charles?

Answer: Dylan McDermot

Not only was he posessive...he had a weird hand cream obsession.
5. What sport does the guy who falls for Oscar play?

Answer: Football

They watched him on tv all the time!
6. What did Amy and Oscar eat that made them throw up?

Answer: Tuna Melt

'It just doesn't get better than this.'
7. What was the name of the restaurant that Oscar and Amy went to?

Answer: Canary Restaurant

You could see it on the sign when they kissed outside.
8. A statue of which God was in Charles' office?

Answer: Buddah

'They're like cheery, fat, naked, Asian Santa's!'
9. How many sounds could Amy make at once?

Answer: 3

Clicking, singing and humming.
10. Who said this line: 'You have made your big gay bed, and you must now slumber gayly in it.' ?

Answer: Peter

Sound advice during Oscar's breakdown!
Source: Author Duddits

This quiz was reviewed by FunTrivia editor resdog before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us