FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tin Cup Crazy
Quiz about Tin Cup Crazy

"Tin Cup" Crazy Trivia Quiz


Here is a quick quiz about "Tin Cup".

A multiple-choice quiz by harms96. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. T
  8. »
  9. Tg - Tm Movies

Author
harms96
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
264,045
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
464
Last 3 plays: Guest 65 (10/10), Guest 174 (1/10), Guest 192 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which bug wins the zapping contest at the start of the film? Hint


Question 2 of 10
2. Who is NOT allowed to guess the answer to the riddle? Hint


Question 3 of 10
3. Who answers the riddle? Hint


Question 4 of 10
4. Where does Molly get her golf apparel? Hint


Question 5 of 10
5. When qualifying for the U.S. Open, Roy breaks all but which of his clubs? Hint


Question 6 of 10
6. What contest do David and Roy have after the qualifying tournament? Hint


Question 7 of 10
7. In what state does the U.S. Open take place? Hint


Question 8 of 10
8. What is Roy doing the night before his first round in the U.S. Open? Hint


Question 9 of 10
9. What does Roy say to David after the final hole on the last day? Hint


Question 10 of 10
10. Which college did Roy and David attend together? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 14 2024 : Guest 65: 10/10
Jul 10 2024 : Guest 174: 1/10
Jul 09 2024 : Guest 192: 6/10
Jul 06 2024 : Guest 172: 8/10
Jun 27 2024 : Guest 174: 9/10
Jun 27 2024 : Guest 66: 9/10
Jun 13 2024 : Guest 50: 5/10
Jun 12 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 10 2024 : Guest 108: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which bug wins the zapping contest at the start of the film?

Answer: Number 2

While the guys are betting on which bug is going to get zapped first Romeo does the commentary. He announces that bug number 2 is the winner. If you call getting zapped winning.
2. Who is NOT allowed to guess the answer to the riddle?

Answer: Roy

After getting tired of betting on bugs, Roy offers a bet to solve a riddle. Dewey is reluctant at first because they think Roy is the one who will win the bet. However, Roy is the one asking the riddle so it would be unfair for him to guess at the answer.
3. Who answers the riddle?

Answer: Molly

Several attempts are made by the guys to answer the riddle but to no avail. Although not seemingly in the room when the riddle is asked, Molly is behind the group and answers Roy's riddle.
4. Where does Molly get her golf apparel?

Answer: Golf Channel

As Molly dresses up in her gear, Roy seems confused as to what all of it is for. She tells him she is hoping for help to sort through it all and figure out what will and will not help her golf game. Roy laughs at her and tells her it's a waste of money.
5. When qualifying for the U.S. Open, Roy breaks all but which of his clubs?

Answer: 7 Iron

After trying to get Roy to practise playing it safe, Romeo snaps Roy's driver in half. Still not satisfied with Roy's choice in clubs, Romeo then breaks the 3-Wood. From there Roy begins to make excuses for snapping his clubs in two.
6. What contest do David and Roy have after the qualifying tournament?

Answer: Driving for distance

Calling it "Roy's mental preparation for the U.S. Open", David challenges Roy to a driving contest with his beloved 7-Iron. David wins the contest by hitting the ball down the road instead of on the driving range.
7. In what state does the U.S. Open take place?

Answer: North Carolina

As Roy and Romeo arrive at the Open they drive past a "Welcome to North Carolina" road sign. Since it's the last state road sign you see, one must believe that it is held in North Carolina.
8. What is Roy doing the night before his first round in the U.S. Open?

Answer: Drinking

After being up drinking until 3 o'clock in the morning doing shots, the humble golf pro isn't on the top of his game. Eventually he does fall asleep... well, more like passes out. Romeo is the one in the scene playing the guitar.
9. What does Roy say to David after the final hole on the last day?

Answer: Nice par

After being congratulated on his 12, Roy looks at David and says "Nice par, David". The final hole was a par 5.
10. Which college did Roy and David attend together?

Answer: University of Houston

When David shows up at the driving range to offer Roy a job, he tells Romeo that he hasn't thought about Roy since the good old days back at the University of Houston. The two of them were championship golfers together in college.
Source: Author harms96

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us