FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Vertigo
Quiz about Vertigo

Movies Quiz: Vertigo | 10 Questions


My favorite movie. If you are as obsessed as I am, you should know this stuff.

A multiple-choice quiz by tori_r130. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies U-Z
  8. »
  9. Vertigo

Author
tori_r130
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
12,352
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1572
Last 3 plays: jmel2 (2/10), Guest 104 (10/10), Guest 199 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Midge's last name? Hint


Question 2 of 10
2. Where did Judy live before moving to California? Hint


Question 3 of 10
3. What classical music does Midge tell Scotty to listen to while he is in the mental hospital? Hint


Question 4 of 10
4. What does Midge do for a living? Hint


Question 5 of 10
5. Where does Scotty first see Madeleine? Hint


Question 6 of 10
6. What business is Gavin Elster in? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of Madeleine's great grandmother? Hint


Question 8 of 10
8. What color is Madeleine's car? Hint


Question 9 of 10
9. Where did Judy work? Hint


Question 10 of 10
10. How long were Scotty and Midge engaged in college? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 15 2024 : jmel2: 2/10
Jul 08 2024 : Guest 104: 10/10
Jul 03 2024 : Guest 199: 7/10
Jul 02 2024 : Guest 174: 6/10
Jun 24 2024 : Guest 49: 7/10
May 29 2024 : Guest 23: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Midge's last name?

Answer: Wood

Her last name is only used twice in the movie--a nurse calls her Ms.Wood.
2. Where did Judy live before moving to California?

Answer: Salina, Kansas

'I decided I'd see what it was like in sunny California.'
3. What classical music does Midge tell Scotty to listen to while he is in the mental hospital?

Answer: Mozart

'Mozart is the boy for you, Johnny-O.'
4. What does Midge do for a living?

Answer: designs undergarments

5. Where does Scotty first see Madeleine?

Answer: Ernie's

'You have a thing about Ernie's don't you?'
6. What business is Gavin Elster in?

Answer: ship building

'I find it quite dull.'
7. What is the name of Madeleine's great grandmother?

Answer: Carlotta Valdes

'Sweet name, foreign, but sweet.'
8. What color is Madeleine's car?

Answer: green

9. Where did Judy work?

Answer: Magnin's

'I'm just a girl, I work at Magnin's and I live here.'
10. How long were Scotty and Midge engaged in college?

Answer: 3 weeks

'Good old college days.'
Source: Author tori_r130

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Vertigo Average
2. Vertigo Easier
3. Who Played Me in "Vertigo"? Average

7/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us